5 tipů na zdravé snídaně
7.1.2020
10 nejoblíbenějších produktů roku 2019
14.1.2020

Zima už je nějaký čas v plném proudu, vánoční těšení se v adventním čase je pryč, stromečky postupně mizí z našich domácností a do jara je ještě daleko. Sníh, ve kterém bychom si my dospělí i děti zařádili, by ve většubě českých končin jen těžko pohledal, a tak nám nezbývá čekat a lenošit, než přijdou první jarní paprsky, které nás přesvědčí, abychom byli aktivnější a nápaditější. Pokud nechcete jen tak nečinně čekat a přežívat, mám pro vás pár tipů, co lze podniknout v tyto pošmourné dny, abychom trochu hejbli kostrou a zpříjemnili si toto období. Věřím, že vám díky občasné zábavě a aktivitě zima uteče a přivítáte pak jaro ve skvělé formě!

Bruslení – rybníky jsou v našich končinách spíše vyschlé než zmrzlé, ale v řadě měst najdete kluziště nebo sportovní haly, kam můžete vyrazit s celou rodinou a oprášit svoje staré brusle a vyzkoušet piruety!

Plavání – ať už vyrazíte do bazénu nebo aquaparku, užijete si tam jistě spoustu legrace. Dnes už narazíte na aquaparky v každém větším městě, takže netřeba dojíždět daleko. A pokud si chcete dát relax v teple, součástí řady z nich je i saunový svět nebo alespoň pára, kde můžete nahřát zmrzlé kosti.

Lezení – v létě jsou to lanové parky a v zimě zase haly s lezeckou stěnou, kam můžete vyrazit i s dětmi. Vylézt do výšky je pro děti i dospělé velký zážitek, při kterém posílíte nejen ruce.

Bowling, kuželky – taková kombinace zábavy a sportu není k zahození a nebojte se zapojit ani děti, pro které bude tato hra jistě velkým zážitkem. Vyrazte třeba s partou a děti si tak zablbnou společně.

A pokud se ještě chcete udržet fit jiným způsobem, vezměte si s sebou zdravou svačinku v podobě naší ovocné kytice

Lenka Bardúnová Růžičková
Lenka Bardúnová Růžičková
Maminka na mateřské, autorka článků pro Frutiko.

Napsat komentář