Klobásová kytice od Frutiko pro opravdové labužníky

halloween dýně, halloween výzdoba
Halloween a Dušičky: Tipy, tradice a recept navíc
27.10.2023
valentyn-2024-recepty-tipy-aktivity-pro-dva
Valentýn ve dvou: tipy na valentýnské jídlo a aktivity
13.2.2024

Znáte naše slané kytice a klobásové kytice? Pokud jste o nich dosud neslyšeli, rádi vám o nich povíme trochu víc – jak se spojila kvalita, čerstvost a chuť v jednom krásném dárku, především pro chlapy ;). 

Slané, nebo chcete-li klobásové kytice jsme v nabídce zpočátku neměli, ale zařadili jsme je do naší nabídky až na popud vás, zákazníků. Chtěli jste mít možnost objednat něco speciálního pro vaše partnery, tatínky, kolegy nebo kamarády. A tak vznikly jedlé, slané kytice pro muže. A myslíme, že zvláště pro pány, je nejlepší dárek ten, který spojuje něco na pohled hezkého s něčím dobrým. A co by mohlo být lepší než kytice, která se dá sníst? Slaná kytice je originální a hlavně chutný způsob, jak udělat radost svým blízkým, a my to víme moc dobře!

Jen to nejlepší

Jedno z našich hlavních pravidel je používání čerstvých surovin. Takže si můžete být jistí, že když si objednáte slanou kytici, dostanete jen to nejlepší. Pečlivě vybíráme každý kousek klobásy, zeleniny a dalších surovin, abychom zajistili top kvalitu i chuť každé kytice.

Maximální kvalita je samozřejmostí a každá slaná kytice je vyrobená ručně a naše aranžérky všechny pečlivě kontrolují, aby byly dokonalé. Přece jen, jde o dárek 🙂

Zajímavost: Víte, že našim zkušeným aranžérkám trvá sestavení jedné klobásové kytice cca 10-20 minut podle velikosti?

kytice z uzeninVíte, co dělá slané kytice tak jedinečné? Jsou vyráběny krátce před doručením, což znamená, že dostanete vždy čerstvou a chutnou kytici. Navíc jsou dodávané chlazené, aby suroviny zůstaly čerstvé až do okamžiku, kdy ji dostanete do ruky.

Nejen klobásy

A jak vlastně slané kytice vypadají?  Tvoří je čerstvé uzeniny, klobásy, zelenina a další chutné dobroty. Každá kytice je  unikátní, protože je ručně vytvořená. A každý, kdo ji dostane, bude nadšený! Zvláště pánové mají z kytice z uzenin velikou radost!

Jakou klobásovou kytici vybrat?

Abyste se v naší nabídce snadno zorientovali, ukážeme vám slanou kytici pro muže, klobásovou kytici, nebo uzeninovou kytici – mrkněte do galerie:

Závěrem bych ráda připomněla, že slané kytice od Frutiko  jsou jedinečným spojením krásy a chuti. Pečlivý výběr surovin i samotná ruční práce se odráží v každém jednotlivém kousku. A jestli hledáte originální způsob, jak udělat radost svým blízkým, tak je slaná kytice skvělým tipem, co myslíte?  

Slaná kytice bude chutnat každému, kdo bude mít to potěšeni ji ochutnat 🙂 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář