TIP: Romantické dárky pro ženu k Valentýnu

Valentýnské dárky pro muže
8.2.2022
Velikonoční tip: Vytvořte si s dětmi vlasatá vejce
11.4.2022

Jaký dárek vybrat pro manželku, milenku nebo partnerku k Valentýnu? Přece dobroty nebo květiny od nás z Frutika. Kvalita zaručena a osobní vzkaz, které můžete připojit k objednávce, samozřejmostí! 

Ženu potěšíte květinou nebo i jahodami

Znáte ženu, která by neměla ráda jahody v čokoládě nebo kytky? Perfektní dárek pro ženu k Valentýnu rozhodně nepodceňujte.
Obdarujte svou lásku na Valentýna krásným pugetem růží nebo květinovým boxem, který jí vydrží i pár týdnů. Dokážete jí, že ji stále milujete a že Vám na ní záleží.

Romantické dárky pro manželku, milenku, nebo partnerku najdete na naší inspirační stránce, kde jsme pro vás vybrali  top produkty, kterými ženu doslova dostanete do kolen.

Jaký dárek vybrat pro partnerku k Valentýnu

Sladký dárek potěší snad každou

Jaký dárek k Valentýnu vybírejte podle toho, co má vaše partnerka raději. Je milovnice sladkého? Pak zvolte třeba ovocnou kytici, nebo bonboniéru se sladkými jahodami v belgické čokoládě. Jako ideální dárek pro ženu může být pro partnerku třeba ovocná kytice Přání k Valentýnu s jahodami v bílé čokoládě.

Ovocná kytice Z lásky je originální a výjimečný způsob jak říci „Miluji Tě“! Tento netradiční dárek z lásky v podobě krásné a chutné kytice z ovoce představuje perfektní dárek k Valentýnu pro vaši milovanou.

Tato kytice je vytvořená z ananasových srdíček, čerstvých jahod v čokoládě a sladkých hroznů.

Květinou rozhodně nic nepokazíte

Absolutním hitem jsou rudé růže, které symbolizují opravdovou lásku a vášeň. Valentýnský dárek jako vyšitý! A co takhle přidat ještě zlatý náhrdelník, který zdůrazní její krásu? Řeknete jím vlastně všechno beze slov. Červená růže je báječný způsob vyjádření citů. Srdcová krabice se bude skvěle hodí právě k Valentýnu.

Další tipy na dárky k Valentýnu

Nevybrali jste si z našich horkých tipů? Nevadí, další skvělé dárky pro ženy k Valentýnu najdete tady – Valentyn2022
Věříme, že určitě vyberete, protože darovat své milované dobrotu nebo květinyje sázka na jistotu. Tak řekněte své lásce, že ji milujete netradičním a originálním způsobem.

Pokud hledáte originální dárek pro svou ženu k Valentýnu, může být skvělou volbou přírodní kosmetika z růží od firmy Bioruze.cz. Mezi nejoblíbenější produkty patří růžové oleje, krémy a pleťové vody s výtažky z růží, které zjemňují a hydratují pokožku a krásně voní. Pokud chcete udělat své drahé polovičce radost a zároveň ji potěšit nevšedním dárkem z růží, tak zkuste náš tip.

Historie svátku zamilovaných

Podle jedné z legend byl svatý Valentýn římský kněz, který navzdory zákazu císaře Claudia, jenž nedovoloval vojákům se ženit, tajně oddával zamilované páry. Byl zatčen a 14. února popraven. Právě proto se v tento den slaví téměř na celém světe jako svátek zamilovaných.

Přejeme vám šťastného Valentýna!

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář