Valentýnské dárky pro muže

Z Frutika: Ohlédnutí za rokem 2021
30.1.2022
TIP: Romantické dárky pro ženu k Valentýnu
9.2.2022

Valentýn si našel své místo i u nás a každý rok jeho obliba roste. Už jste přemýšleli, jakým dárkem svého partnera letošní rok oslníte? Rádi vám poradíme!

Co dát svému manželovi nebo příteli jako valentýnský dárek? Toť otázka! Originální dárky pro muže k Valentýnu najdete u nás, a ne jeden, ale hned několik. Tak se pojďme na nějaké ty valentýnské dárky podívat  🙂

Tipy na dárky k Valentýnu pro muže

Páni milují klobásky, chilli papričky a dobré pití a jedlým dárkem v podobě jedlé kytice rozhodně nic nezkazíte!

Party kytice z uzenin pro muže je kombinací všech dobrot, které chlapi tolik“žerou“. A když k tomu přihodíte třeba Frutiko pálenku, máte valentýnský dárek jako vyšitý!

Kytice plná vitamínů

Dalším skvělým tipem jak dárek k valentýnu je Kytička pro miláčka, vhodný dárek zvlášť pro chlapy, kteří sportují nebo si hlídají linii, je totiž plná lahodného ovoce, se srdíčkem z ananasu polité lahodnou belgickou čokoládou, na které můžete zanechat vzkaz. A jaký jiný než Miluji Tě!

Popcakes pro milovníky sladkého

A pro pány, kteří milují sladké je výborným dárkem dortová kytice Moje srdíčko.

Objednáte jej jednoduše online, stejně jako ostatní dobroty a náš kurýr ho doručí Vaší lásce kamkoliv po celé republice. Váš partner, nebo manžel tak dostane sladký neočekávaný valentýnský dárek spolu se vzkazem vepsaným do přiloženého blahopřání.

Další tipy na dárky k Valentýnu

Nevybrali jste si z našich horkých tipů? Nevadí, další skvělé dárky pro muže k Valentýnu najdete tady –Valentýnské dárky  K ovocným kyticím a bonboniérám můžete přiložit také nějaký dárkový poukaz, například na zážitky, kulturní akci či elektroniku. Stačí poslat nám ho emailem a my jej vytiskneme a vložíme do blahopřání ke kytici.
Věříme, že určitě vyberete, protože darovat svému muži jedlý dárek je sázka na jistotu. Tak řekněte své lásce, že ho milujete netradičním a originálním způsobem.

Historie svátku zamilovaných

Podle jedné z legend byl svatý Valentýn římský kněz, který navzdory zákazu císaře Claudia, jenž nedovoloval vojákům se ženit, tajně oddával zamilované páry. Byl zatčen a 14. února popraven. Právě proto se v tento den slaví téměř na celém světe jako svátek zamilovaných.

Přejeme vám šťastného Valentýna!

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář