Originální tipy na skvělé dárky k Valentýnu pro ni i pro něj

Valentýnské novinky pro rok 2021
22.1.2021
Vyzkoušejte neodolatelný koláč s ovocem
8.2.2021

Valentýn je svátek nejen všech čerstvě zamilovaných, ale i těch, kteří chtějí své lásce připomenout, že ji pořád milují. Klasický puget rudých růží, originální ovocnou kytici nebo neotřelý květinový box? U nás si rozhodně vyberete.


A že je opravdu z čeho vybírat – v naší nabídce najdete nejen spoustu zdravých, (i nezdravých ;)) dobrot, ale i květinové boxy nebo pugety.

Ženu potěšíte květinou i jahodami

Znáte ženu, která by neměla ráda kytky? Obdarujte svou lásku na Valentýna krásným pugetem růží nebo květinovým boxem (který jí mimochodem vydrží i pár týdnů). Dokážete jí tak, že ji stále milujete a že Vám na ní záleží.

Ať už se rozhodnete svou lásku potěšit jakoukoliv květinou, vězte, že všechny květiny si necháváme našimi dodavateli dovážet každý den čerstvé. 

Ale jestli chcete svou milovanou letošní rok obdarovat trochu netradičně, vyberte jí z široké nabídky ovocných kytic nebo ovocných bonboniér. Ovoce je zdravé, přímo nadupané vitamíny a v kombinaci s belgickou čokoládou je to dárek, na který jen tak nezapomene 😉

Osobně si myslíme, že tento rok budou hitem jahody v čokoládě s malou lahví alkoholu 😉

Pro ty, které milují sladké máme i zamilované cupcakes nebo spoustu dortových kytic. Používáme jen čerstvé suroviny, pravou belgickou čokoládu a všechny dobroty pečeme těsně před doručením!

Máme skvělý dárky i pro pány!

Nejlepší dárky, ať už k Valentýnu nebo třeba k narozeninám, pro chlapy, jsou ty k sežrání 😀 Ale opravdu, pánové mají jedlé dárky fakt moc rádi, víme to moc dobře! A nemusí to být jenom slané kytice s klobásou nebo sýrem, i když ty jasně vedou. Psst, ale chlapi totiž milují i jahody v čokoládě nebo cupcakes s krémem z mascarpone, a jak jinak než belgické čokolády. 

Věděli jste, že ke každé valentýnské objednávce můžete přidat osobní vzkaz? Na Valentýna to budou jistě slova plná lásky a obdivu! Už se moc těšíme na Vaše objednávky 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář