Valentýnské novinky pro rok 2021

Nejoblíbenější/nejprodávanější produkty roku 2020
20.1.2021
Originální tipy na skvělé dárky k Valentýnu pro ni i pro něj
29.1.2021

Slavíte svátek všech zamilovaných? Jestliže je vaše odpověď ano, jistě víte, že Valentýn je za dveřmi. Co takhle letos obdarovat milovanou polovičku zdravou originální kyticí nebo květinovým boxem? Pojďte se s námi podívat, jaké valentýnské novinky pro tento rok jsme si pro Vás připravili.

Valentýnské jahody a prosecco

Ideální spojení jahod v belgické růžové čokoládě a šumivé víno Prosecco je zárukou, že nešlápnete vedle. A ani Vás tento dárek rozhodně nezruinuje 😉 Valentýnské jahody a proseco Vám dovezeme kamkoliv v České republice, klidně i do práce nebo přímo domů.

 

OBJEDNAT ovocnou bonboniéru Valentýnské jahody a Prosecco  

Dortová kytice Moje srdíčko

Další valentýnskou novinkou tohoto roku je dortová kytice Moje srdíčko. Plná lahodných popcakes v belgické tmavé a bílé  čokoládě a oříšcích, doplněná o srdíčka z madlového fondánu. Milovníci sladkého si přijdou na své.

OBJEDNAT dortovou kytici Moje srdíčko

Cupcakes se srdíčky

Cupcakes jsou velmi oblíbené dortíky na „jedno, dvě sousta“ a ve spojení s lahodným krémem pouze ze dvou ingrediencí – mascarpone a belgické čokolády – je to přímo božská lahoda. Kdo ochutnal, ten ví, že naše cupcakes jsou bomba 😉 Když své milované polovičce objednáte na Valentýna srdíčkové cupcakes, nejen že jí dokážete, že ji milujete, ale ještě si skvěle pochutná.

Další lahodné cupcakes najdete na našem webu – https://www.frutiko.cz/muffiny-cupcakes

Dortová kytice Ďábelské pokušení

Sladká kytice plná muffinů a popcakes v červené barvě v dárkovém balení je k Valentýnu jako stvořená – uděláte radost jak dámám, tak pánům 😉 Připojit můžete osobní vzkaz, který milované polovičce připomene, jak moc ji milujete.

Celou valentýnskou nabídku najdete na našem webu – https://www.frutiko.cz/valentyn2021

Jaké jsou možnosti dopravy na Valentýna?

Zajistili jsme pro Vás víkendové doručení po ČR. Valentýnským dárkem můžete překvapit s předstihem již v pátek 12. 2. nebo naopak až v pondělí 15. 2. Poslední objednávky přijímáme v pátek 12. 2.2021

  • PRAHAOsobní odběr v Modřanech zdarma
  • PRAHA 9:00 – 13:00 / 13:00 – 17:00 za 149,- / 17:00 – 19:00 za 199,-
  • BRNO osobní odběr 59,- nebo rozvoz 8:00 – 16:00 za 199,-
  • OSTRAVA osobní odběr 59,- nebo rozvoz 8:00 – 16:00 za 199,-
  • Doručení po celé ČR 8:00 – 20:00 za 299,- v pátek 12. 2. za 199,-

Inspirovali jsme Vás? Jestliže ano, budeme moc rádi, pokud s námi budeme sdílet fotku na Instagramu a označíte nás @frutiko

Děkujeme a těšíme se na Vaše objednávky 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář