Jakým dárkem překvapit k Velikonocům?

Velikonoční zvyky a tradice
14.3.2021
DIY: Vyrobte si s dětmi travního skřítka na Velikonoce
30.3.2021

Letošní Velikonoce budou jiné, než jak jsme zvyklí z předchozích let. Rozhodně to ale neznamená, že byste si je nemohli náležitě užít. Potěšte sebe nebo své blízké netradičními velikonočními dobrotami. 

1. Dárkový velikonoční koš

Dárkovým košem můžete potěšit snad úplně kohokoliv – svou rodinu, kolegy nebo kamarády. Na své si přijdou jak dospělí, tak děti. Najdete v něm spoustu vitamínů v podobě čerstvého ovoce, čokoládové velikonoční figurky nebo skvělé cupcakes s velikonočními motivy.

2. Ovocná kytice Velikonoční zajíček

I když se letos na pomlázku chodit určitě nebude, potěšit děti můžete i bez koledy. Zdravá varianta plná vitamínů s velikonočním zajíčkem z ananasu s belgickou čokoládou.
Je to skvělá alternativa velikonočních sladkostí.

3. Cupcakes Velikonoční pomlázka

Originálnější podoba velikonočních sladkostí mohou být lahodné muffiny z kakaového těsta s velikonočními motivy z fondánu. Objednávat můžete od 4 kusů a určitě udělají radost komukoliv, kdo je na sladké. Stejně skvělé jsou i výborné popcakes, namočené v belgické čokoládě a ozdobené fondánem.

4. Velikonoční jahody

Kombinace jahod a belgické čokolády prostě nikdy nezklame. Pro všechny, kdo má rád tuto kombinaci, chce doplnit vitamíny (+trochu zhřešit ;)), nebo hubne do plavek.
Potěšíte opravdu kohokoliv, od dětí po prarodiče nebo kamarády.

5. Květinový box s tulipány

Tulipány k Velikonocům prostě patří. Je s nimi spojeni i příchod jara, na který se po každé zimě těší snad všichni. A tento rok určitě o dost více, než v letech předchozích. Na výběr máme tolik barev, že nebudete vědět, kterou dřív, protože všechny jsou úžasné. Každý den čerstvé, takže vám vydrží po celé Velikonoce. Potěšte rodiče, babičku nebo kamarádku či kolegyni pugetem nebo květinovým boxem plným tulipánů. Budou mít Velikonoce i nadcházející jaro mnohem příjemnější, když budou vědět, že vám na nich záleží.

Všechny dobroty i květiny vám dovezeme kamkoliv a kdykoliv po celé České republice.

Nebo prostě něco jiného – cokoliv z naší nabídky udělá radost na Velikonoce vám, dětem, rodičům, kamarádům …prostě komukoliv, koho máte rádi 🙂

 

 

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář