Vánoční LOGO dárky pro vaše klienty nebo zaměstnance

Zdravé a sladké tipy na dárky k Mikuláši
26.11.2020
Z Frutika: Jak vytváříme vánoční dekorace?
15.12.2020

S blížícími se Vánocemi se pojí i určité bilancování a kdy jindy než na konci roku vyjádřit vděk a díky. Pokud chcete poděkovat svým klientům za příležitosti, zaměstnancům za jejich skvěle odvedenou práci nebo kolegům za týmovou spolupráci, udělejte jim radost našimi logo dárky. Věřte, že na tyhle vánoční dárky se prášit na skříni nebude.

Jahody v čokoládě s logem a malou lahví Prosecca nebo šampaňského

Jahody v čokoládě, ty my prostě umíme, co si budem…:) Jsou sladké a velké, a i když u nás není jahodová sezóna, v kombinaci s belgickou čokoládou je to prostě bomba! Pro všechny šéfy, kteří své klienty nebo zaměstnance chtějí potěšit alespoň trochu zdravěji.

Firemní logo Vám můžeme přidat na jakoukoli ovocnou bonboniéru, kterou najdete v naší nabídce na frutiko.cz/ovocne-bonboniery

Firemní cupcakes s logem

Kromě sladkých a velkých jahod v belgické čokoládě můžete své zaměstnance nebo klienty sladkými cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády. Lahodnější krém jste určitě nejedli, mňam 🙂

Kromě loga můžete na cupcakes nechat vytvořit třeba i fotku, nebo zvolit kombinaci loga s fotkou.

Tradiční vánoční cukroví

Naše lahodné cukroví z domácích ingrediencí – sušeného ovoce, které si sami sušíme, másla, ořechů a skvělé belgické čokolády  – už bohužel není možné objednat. Kapacity byly vyčerpané dokonce už v druhé polovině listopadu. Ale ještě pořád si můžete objednat to nepečené, které je stejně chuťově výborné, jako to pečené. Objednat ho můžete už od velikosti S, což odpovídá váze 200g až po velikost L o váze 400g.

Nepečené cukroví obsahuje rafaello kuličky, mandlové kuličky, kávové kuličky, rumové kuličky a medové kuličky.

Sušenky s logem nebo jablko v karamelu s logem

Pokud preferujete menší vánoční pozornost, vyberte jablko v karamelu s logem Vaší firmy nebo sušenky s logem. Skvěle poslouží jako sladký vánoční dárek pro Vaše obchodní partnery nebo zaměstnance, ale i jako občerstvení na firemním večírku.

Kombinace jablka, karamelu a belgické čokolády je výborná a díky Vašemu logu na takový dárek všichni obdarovaní jen tak nezapomenou.

Dortová nebo ovocná kytice s logem

Jestliže Vám dosavadní nabídka přijde málo, pak vyberte ovocnou nebo dortovou kytici. Ty se výborně hodí, pokud chcete obdarovat třeba pracovní kolektiv nebo jako ideální občerstvení na firemní vánoční večírky. Skvěle vypadají a ještě lépe chutnají.

Dortová LOGO kytice

  • velikost XS – 25 kusů sladkých muffinů a popcakes
  • velikost S – 35 kusů sladkých muffinů a popcakes
  • velikost M – 45 kusů sladkých muffinů a popcakes

Ovocná LOGO kytice

  • velikost XS – 15 cm – váha 400g 

Ovocnou nebo dortovou kytici Vám doručíme kamkoliv v České republice a po Praze doručíme i o vánočních svátcích.

Ovocný kornout s logem

Zdravý dárek plný vitamínů je ovocný kornout, kde najdete sladké jahody nebo banány v belgické čokoládě. Ovocný kornout nabízíme ve třech variantách:

  • jahodový kornout
  • banánový kornout
  • mix jahod a banánů

Všechny LOGO dárky pro Vaše zaměstnance, obchodní partnery nebo klienty najdete tady 🙂

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář