Nejlepší květinářství v Praze: Překvapte blízké květinami přímo k nim domů

valentyn-2024-recepty-tipy-aktivity-pro-dva
Valentýn ve dvou: tipy na valentýnské jídlo a aktivity
13. 2. 2024
TIP z kuchyně: Uvařte si dýňovou polévku, která vás zahřeje a dodá spoustu vitamínů
10. 7. 2024

V dnešním uspěchaném světě se často stává, že naše blízké vidíme méně, než bychom chtěli. Technologie a různé služby nám však umožňují být blízko i na dálku. Jednou z takových služeb je rozvoz květin, který nabízí mnoho květinářství v Praze. Posílání květin je krásný způsob, jak vyjádřit své pocity, poděkovat, popřát k narozeninám nebo jen tak udělat radost.

Co musí splňovat nejlépe hodnocené květinářství 

Vybrat to správné květinářství v Praze může být náročné. Důležité je zvážit, jak široký sortiment květin nabízejí, zda umožňují personalizaci kytic a jaké mají recenze od zákazníků. Mnohá květinářství nabízí kromě tradičních řezaných květin také pokojové rostliny, luxusní aranžmá a tematické dekorace pro speciální příležitosti.

Objednávku květin je možné zvládnout i online

Většina květinářství v Praze má své webové stránky a zajišťuje i rozvoz květin po Praze. Objednání květin online je navíc velmi praktické, protože vám umožní rychle a snadno vyřídit nákup z pohodlí domova. Můžete si prohlížet rozmanité možnosti a styly aranžmá, porovnávat ceny a číst recenze ostatních zákazníků. Mnohá z nich nabízejí také možnost přidat k květinám dárek, jako jsou bonboniéry, plyšové hračky nebo vouchery.

Rozvoz a donáška květin 

Při výběru služby je klíčové zjistit, jak rychlé a spolehlivé je doručení. Některá květinářství v Praze nabízí doručení květin ve stejný den, což je ideální pro last-minute dárky (expresní doručení). S klíčovými službami jako je donáška květin se můžete spolehnout na to, že vaše květinové dárky dorazí přesně tam, kam mají.

Důležitý je i zákaznický servis

Dobrý zákaznický servis je základem každého úspěšného podnikání. Květinářství, které poskytuje vynikající zákaznickou podporu, pomáhá zákazníkům s výběrem květin, informuje o průběhu objednávky a je dostupné při řešení jakýchkoli dotazů nebo problémů. Dobrým ukazatelem kvality jsou i recenze od předchozích zákazníků.

Frutiko květinářství

I my, Frutiko působíme na pražské květinové scéně celkem dlouhý čas. Nabízíme kromě originálních ovocných nebo dortových kytic, dortů nebo cupcakes právě i čerstvé řezané květiny a flowerboxy včetně rozvozu květin. Naši pobočku najdete v Čestlicích a jsme známí především svou originální nabídkou a inovativním přístupem. Umíme vytvořit nejen tradiční květinové aranžmá, ale i ovocné kytice a originální dorty, které jsou skvělým řešením pro ty, kteří hledají něco netradičního.

Na celou nabídku se můžete podívat tady

Nabízíme doručení květin po Praze, včetně expresního doručení, což je ideální pro dárek na poslední chvíli. Naše online objednání květin je uživatelsky přívětivé a umožňuje našim zákazníkům si snadno vybrat a objednat květiny, ale i dárky pro další příležitosti – narozeniny, výročí, svatba… S ohledem na individualitu každého zákazníka poskytujeme i možnost úpravy květinových a ovocných kytic.

Nejznámější květinářství v Praze

Květinářství Belles Fleurs

V češtině „Krásné Květiny“, je obchod situovaný v Praze, specializující se na prodej čerstvých květin a poskytování floristických služeb. Belles Fleurs se také specializuje i na rozvoz květin po Praze přímo zákazníkům. Ideální pro ty, kteří chtějí poslat květiny jako dárek, nebo pro zvláštní příležitosti jako jsou svatby, narozeniny, nebo výročí.

Květinářství Metamorphosis

Toto moderní květinářství se pyšní širokým výběrem čerstvých květin a kreativních aranžmá. Služby doručení jsou na vysoké úrovni, zahrnující rozvoz květin po celé Praze. Metamorphosis nabízí i možnost objednávky online, což zákazníkům umožňuje snadno vybrat a odeslat květiny přímo z pohodlí domova.

Florista

S důrazem na design a styl, Florista je známá svými sofistikovanými květinovými kreacemi, které jsou ideální pro speciální příležitosti. Nabízí rozvoz květin po Praze a specializuje se na vytváření jedinečných květinových dárků, které mohou být upraveny dle individuálních představ zákazníků.

Květinový ráj

Pokud hledáte něco opravdu unikátního, nezapomeňte navštívit Květinový ráj. Toto květinářství je známé svou schopností vytvořit skutečně osobité kompozice, které odrážejí aktuální trendy ve floristice. Jejich služby doručení jsou stejně působivé jako samotné aranžmá, s možností doručení nejen v Praze, ale i do okolních oblastí.

Nejstarší květinářství v Praze

Nejstarším květinářstvím v Praze je Fiorita, které se nachází v blízkosti stanice metra Dejvická na Rooseveltově ulici. Fiorita nabízí široké spektrum floristických služeb, od svatebních kytic po smuteční aranžmá, a je známé pro své unikátní květinové krabice a kytice. Dále poskytují doplňky jako jsou vína, balónky, koše s ovocem a sýry, a další. Kromě kamenného obchodu mají i online služby s možností doručení po Praze. Květinářství má bohatou historii a dlouholetou tradici ve městě, což z něj dělá vyhledávané místo pro obdivovatele květin a umění floristiky.

Květinářství U staré paní

Dalším z nejstarších květinářství v Praze, Květinářství U staré paní, se může pochlubit dlouhou tradicí a hlubokými kořeny v historii české floristiky. I přes svou dlouhou historii, toto květinářství neustále inovuje a nabízí kompletní služby doručení květin v rámci Prahy. Jejich služby zahrnují doručení na specifické časy a přizpůsobení objednávek podle individuálních požadavků zákazníků.

Další zajímavá květinářství v Praze

Bloom & Wild

Bloom & Wild, známé pro své inovativní přístupy ve floristice, nabízí zákazníkům nejen možnost objednávky květin přes jejich intuitivní webovou stránku, ale také unikátní služby jako je předplatné květin, které umožňuje pravidelné doručování čerstvých květin přímo domů.

The Green Room

Známé svou ekologickou filozofií a používáním lokálně pěstovaných květin, The Green Room je perfektní volbou pro zákazníky, kteří hledají udržitelné a eticky získané květiny. Nabízí široký sortiment služeb, včetně rozvozu květin po Praze.

Pražská květinářství jsou opravdovým svědkem umění floristiky a služeb zaměřených na zákazníka. Hledáte klasickou eleganci nebo moderní design? V Praze najdete květinářství, které splní všechna vaše očekávání.

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář