Vánoční dárky pro zaměstnance i obchodní partnery

Známe recept na ten nejlepší vaječňák bez vaření!
29.11.2021
Vánoční tip: Jedlé dárky potěší každého
21.12.2021

Vánoce jsou za rohem a vy pořád přemýšlíte, jakým, tentokrát opravdu originálním, dárkem potěšit obchodní partnery nebo zaměstnance? Dárkem, který se dá sníst, neuděláte chybu!

Pokud se chcete odlišit a darovat něco užitečného a zároveň originálního, vsaďte na jedlé dárky! Ke všem jedlým dárkům navíc přidáváme i logo Vaší společnosti. Buď jako klasickou samolepku třeba na krabičku s ovocnou bonboniérou nebo jako jedlý tisk.

Firemní dárky k Vánocům mohou být mnohem originálnější a vítanější než reklamní předměty s logem

Víte, jakou radost udělá vašim zaměstnancům, kolegům nebo obchodním partnerům třeba takové jahody v belgické čokoládě s proseccem nebo dárkový koš?

Vybírat můžete samozřejmě i z dalších dobrot, jako jsou třeba cupcakes nebo dortové kytice.

Vánoční dárky, vlastně dobroty, které vytváříme z čerstvého ovoce naaranžovaného do podoby krásných květin jsou zdravý vánoční dárek 2021 pro kohokoliv – potěšíte nejen partnery, zaměstnance nebo kolegy ale i rodinu či přátele. Všichni budou z netradičního dárku rozhodně nadšení. Vánoce 2021 jsou tu cobydup a vy už jste jen malý krůček k tomu strávit vánoční svátky s ovocnými delikatesami Frutiko.

Vánoční dárek plný vitamínů

 I ovocné kytice jsou skvělým nápadem na firemní vánoční večírky – zase jako dárky pro zaměstnance či zákazníky vaší společnosti nebo jako skvělá dekorace, která na stole rozhodně nezbyde 😉

 

TIP: Ovocná kytice Vánoční přání je nejen neotřelým tipem na vánoční dárek, ale výborně se hodí i jako lahodná vánoční dekorace na štědrovečerní tabuli.

Oslavte Vánoce stylově a využijte originální vánoční dárky z Frutika.

Přejeme Vám, aby Vánoce byly plné pohody, a abyste je co nejlépe prožili s těmi, na kterých Vám záleží!

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář