Tipy na vánoční dárky pro muže na poslední chvíli

Z Frutika: Jak vytváříme vánoční dekorace?
15.12.2020
Příliš veselý Silvestr? Tipy, jak se zbavit kocoviny a pocitu přejedení se
29.12.2020

Milé dámy, také máte každoroční dilema, čím obdarovat svého manžela, přítele, partnera, kluka či milence? Čím déle s ním jste, tím více ho znáte a zcela určitě se nechcete opakovat, ale chcete být originální, udělat radost, a to může být vskutku oříšek. Zkusila jsem se zamyslet nad nápady, které by mohly být zajímavé, nevšední a originální, ale zmíním i ty běžnější, které vás třeba nenapadnou. Pokud se necítíte na to vyrazit letos na nákupy mezi lidi nebo si jen chcete užít adventní atmosféru v teple domova a nebo třeba sháníte dárek na poslední chvíli, řešením může být darování poukazu různého druhu.

Pro gurmány – poukaz do oblíbené restaurace zaručeně potěší a který chlap by si s radostí nepochutnal na dobrém steaku nebo burgeru?

Pro kuchaře – vsadím se, že máte kolem sebe nejednoho muže, který si alespoň občas oblékne kuchařskou zástěru. Pokud je vaření koníčkem právě pro vašeho partnera, co mu nadělit kurz vaření? Je-li už v základech zdatný, existují i speciální kurzy zaměřené na určité dovednosti nebo nevšední kuchyni. Na trhu je také množství kuchařek zaměřených pro pány. Ať už takové, kteří jsou ve vaření kovaní nebo pro začátečníky. Doporučit můžeme také skvělý kurz grilování.

Pro workoholiky – máte doma chlapa, který je často ve stresu a neví, kde mu hlava stojí? Překvapte ho wellness pobytem. Nemusí jít jen o vícedenní pobyt, v rámci hotelů je možné zarezervovat si i jen pár hodin ve wellness zónách. Oblíbené jsou i saunové světy, kde si každý jistě přijde na své. A pokud chcete být opravdu kreativní a originální, vyrobte třeba vlastní poukaz na domácí masáž.

Pro vousáče a fešáky – každý chlap se chce aspoň občas líbit a v posledních letech začala vznikat specializovaná pánská holičství jako houby po dešti. Říká se jim barber shop a kromě stříhání a holení vám vyškolený personál udělá i masáž hlavy a nabídne kávu nebo dokonce něco ostřejšího. Takové hýčkání určitě nejeden muž uvítá a pro některé to bude opravdový relax, ze kterého se třeba stane pravidelný rituál. Kromě klasické kosmetiky na holení v podobě pěny jsou zajímavým nápadem olejíčky, které podporují růst vousů a ještě krásně voní.

Pro sportovce – využít lze poukazy na eshopy se sportovním oblečením, po Vánocích totiž jako každoročně vypuknou velké slevy a výprodeje. Udělat radost můžete také poukazem do oblíbeného fitka. Pro akční chlapy zkuste vymyslet poukaz na lekci nového či netradičního sportu.

Pro mlsouny – stylové čokoládové a ovocné dobroty od nás potěší nejeden mlsný jazýček a Frutiko pro vás připravilo širokou vánoční nabídku.

Lenka Bardúnová Růžičková
Lenka Bardúnová Růžičková
Maminka na mateřské, autorka článků pro Frutiko.

Napsat komentář