Svatební inspirace na Váš velký den

3 tipy na zdravé a sladké dárky za vysvědčení pro děti
27.6.2021
Tipy na letní občerstvení na oslavy
28.7.2021

Chcete mít na svatbě opravdu jedinečné občerstvení? Tu nejdokonalejší svatební kytici? Nebo tématické originální svatební jahody v čokoládě? Jestli je vaše odpověď ano, jsme tu my a náš originální catering, od pugetu po dort, na váš velký den!

 

Mezi ty nejvýznamnější dny v životě můžeme určitě zařadit i ten svatební. Ten den musí být dokonalé naprosto vše, od toho svatební kytice pro nevěstu po svatební dort, originální občerstvení nebo svatební candybar. Ve Frutiku vám zajistíme vše, tedy skoro vše, na Vaši svatbu a tak budete na den „D“ vzpomínat ještě hodně dlouho.

Řezané květiny – Svatební kytice

 

Uvážeme vám pro nevěstu tu nejromantičtější svatební kytici. Puget upravíme dle požadavků nevěsty – styl, barva, obsah květin, velikost… Cokoliv si budete přát. Naše floristky umí vytvořit svatební kytici z těch nejromantičtějších květin. Každá nevěsta bude z takové kytice nadšená a vsadíme se, že ji bude chtít chytit každá žena na svatbě – i zaryté odpůrkyně vdavků.

Svatební flowerboxy na svatební stoly

 

Stejně jako umíme uvázat nádherné svatební kytice, umíme vytvořit krásné květinové boxy z čerstvých květin jako dárek pro nevěstu nebo dekoraci na svatební stoly – například na stůl s dárky nebo přímo jako dárek pro novomanžele. Chcete jiné květiny, jinou barvu? Není problém, kytice i flower boxy vám vytvoříme podle Vašeho přání.

Květinový svatební box Vám dovezeme až na místo, kde se bude konat Vaše svatba. Na Vás bude pouze vymyslet, kam krásné květiny umístit. Tyto okrasné, decentní a nádherné květiny se hodí i jako ozdoba na svatební stůl.

Občerstvení pro hosty

Na svatební candybar se jako občerstvení hodí cupcakes nebo dortové nanuky, obzvláště děti budou mít z takového sladkého občerstvení radost!

A pro dospělé k welcome drinku se skvěle hodí výborné jahody v čokoládě v podobě ženicha a nevěsty. 

Ovocné kytice

Ovocné kytice patří jednoznačně mezi oblíbené jedlé svatební dekorace, které zpravidla umístí doprostřed společného candybaru nebo svatebních stolů. Nejen, že vypadají úchvatně, ale i skvěle chutnají. Květiny z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády nadchnou všechny svatební hosty nebo potěší novomanžele jako originální svatební dar.

Jako výzdoba svatebních stolů a zároveň občerstvení pro všechny svatebčany jsou oblíbené malé kytice doprostřed každého stolu menší ovocné kytice Miluji Tě například v bílém květináči.

Svatební dort

Svatební dort nesmí chybět! Vytvoříme vám svatební dort podle přání – takzvaný nahatý dort, s fondánem, s čokoládou, třípatrový nebo snad ve tvaru srdce? Nic pro nás není problém 🙂 Stačí nám zavolat nebo napsat, my se s Vámi spojíme a vše domluvíme.

Další nápady na svatbu

Nejen svatební dorty, svatební pugety a ovocné kytice, ale i sušenky nebo cupcakes s fotkou novomanželů.

Jak bude vypadat váš svatební den je ve vašich rukou. My vám s tím moc rádi pomůžeme ! Svatební pohoštění od A do Z Vám přivezeme kamkoliv po celé České republice 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář