Tipy na letní občerstvení na oslavy

Svatební inspirace na Váš velký den
18.7.2021
Zdravé snídaně, které vás nabijí energií + tip plný vitamínů nakonec
30.7.2021
Léto je ideální na zahradní oslavy, grilovačky nebo pikniky. Užívejte si každou minutu s rodinou nebo přáteli a letní občerstvení na oslavu nechte na nás. Slané nebo sladké pohoštění – máme pro každého něco.

 Netradiční osvěžující občerstvení z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády naaranžovaného do podoby krásných kytic originálně doplní Vaši oslavu nebo posezení s přáteli. Žádná venkovní akce se bez ovocných kytic nebo lahodných ovocných bonboniér z čerstvého ovoce a belgické čokolády. Ovocné nebo dortové kytice či ovocné bonboniéry v létě skvěle nahradí těžké sladké zákusky, dorty či klasické ovocné mísy i ovocný koš.
A pokud máte raději slané pohoštění, zkuste naše slané klobásové kytice. Dají celé sníst a neobsahují žádné nejedlé listy či květiny. Pro vegetariány nabízíme také sýrové kytice ze tří druhů sýrů, ovoce a zeleniny. Na přání Vám vytvoříme i studené slané mísy se sýrem, uzeninami a zeleninou. Vaše letní občerstvení tak bude dokonalé a originální!

Slané pohoštění nesmí chybět

 

  • Party kytice z uzenin – klobásky, uzeniny, sýr, rajčata, olivy, slané tyčinky, papriky
  • Ohnivá kráska – klobásky, uzeniny, sýr eidam a uzený, rajčata, chilli papričky
  • Kytice k vínu – sýr Eidam, cherry rajčata, okurka, meloun kantalup, meloun cukrový, hrozno
  • Klobásová kytice – klobásky, uzeniny, sýr eidam, uzený sýr, rajčata, okurky, hrozno

Osvěžující ovocné občerstvení

Stejně jako slané pohoštění, nesmí na Vaší oslavě nebo pikniku chybět ani to sladké. A tohle Vás navíc dokonale osvěží a dodá i vitamíny. Tácy plné lahodných jahod, banánů a jablek, které jsou namáčeny v tmavé a bílé čokoládě. A aby toho nebylo málo, ovoce v čokoládě je posypáno oříšky, mandlemi, kokosem nebo čokoládovými kousky.

Spojte naše občerstvení s grilováním 

K létu u nás už tradičně patří grilování a na setkání s přáteli je úplně ideální uspořádat pořádnou grilovací party. Všechno doporučené občerstvení můžete spojit s grilováním. Udělejte si na grilu pořádný steak a jako občerstvení před a po nabídněte svých hostům naše dobroty. Anebo se pro inspiraci koukněte na recepty na gril a naplánujte si menu úplně podle sebe

Zaručujeme vám, že s Frutiko dobrotami uděláte parádu a uspokojíte všechny mlsouny 🙂 Budeme se těšit na vaše objednávky a přejeme vám dobrou chuť!

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář