Chystáte oslavu narozenin? Připravíme vám tématické občerstvení!

halloween DIY lampička
DIY: Vyrobte si s dětmi strašidelné lampičky na Halloween
11.10.2021
Tip z kuchyně: Jednoduchý dýňový koláč
30.10.2021

Oslavy narozenin, obzvláště ty dětské, jsou vždycky velká událost! Pokud nějakou zrovna chystáte a máte ji tematicky zaměřenou, jsme tu my! Připravíme pro vaši oslavu narozenin dětské dorty s různými pohádkovými náměty a další občerstvení ve stylu oblíbené pohádky nebo postavy.

Milují vaše děti Ledové království, Spidermana nebo Tlapkovou patrolu? Narozeninový dort je nedílnou součástí každé oslavy. Připravíme pro dětskou narozeninovou oslavu tematicky zaměřené občerstvení ve stylu oblíbeného superhrdiny, nebo pohádkové postavy. Mezi nejoblíbenější témata dětských oslav patří například Lego, StarWars, Ledové království, Tlaková patrola, dinosauři, námořníci a piráti, fotbal, Halloween (čarodějnice a strašidla), jednorožci (unicorn), zvířátka (afrika/safari) a další. A co zbožňuje vaše dítě? 

Pokud plánujete oslavu narozenin vaší ratolesti, jistě víte, že je třeba zařídit spoustu věcí. Abychom vám to trochu usnadnili, připravili jsme pro vás malý seznam toho nejdůležitějšího, co je třeba obstarat:

  1. Vyberte datum oslavy
  2. Na jaké téma bude oslava zaměřená?
  3. Vytvořte nebo objednejte pozvánky
  4. Ujasněte si počet hostů
  5. Vyberte vhodné místo oslavy
  6. Naplánujte aktivity a hry 
  7. Bavte se!

1. Stanovit datum velkolepé oslavy je důležitý úkol pro organizátory oslav. Zvlášť pokud je vaše dítko narozené v zimě a vy máte rádi zahradní oslavy, je tento úkol ještě větší oříšek 🙂 Dá se to řešit i tak, že narozeniny oslavíte v rodinném kruhu a větší oslavu pro kamarády se vším všudy uspořádáte v létě, kdy je teplo a děti můžou řádit kdekoliv, jak je jim libo.

2. Jak bude dětská oslava tematicky zaměřená? Vaše děti určitě mají své hrdiny a milují možná Ledové království, jednorožce, Tlapkovku, Binka, Lego nebo jsou nadšení fotbalisti nebo milovníci dinosaurů. Podle toho jaký hrdina nebo oblíbená pohádková postava je právě v kurzu, vyzdobte tematicky i místo oslavy. Můžete navštívit některé obchody zaměřené na narozeninové oslavy nebo výzdobu zkusit vytvořit sami. My vám pomůžeme s tematicky zaměřeným občerstvením ve stylu oslavy a upečeme vám dorty, cupcakes, dortové kytice nebo nanuky.

3. Nechejte vytisknout pozvánky. Nebo je vyrobte – určitě pozvaným udělají větší radost, než když je pozvete „jen“ mailem nebo pomocí zprávy na whatsappu 😉

4. Zvažte, kolik hostů pozvat – čím víc hostů, tím víc ..vlastně všeho – jídla, práce, úklidu 😀 Odrazovat vás určitě nechceme, jen není třeba pozvat úplně každého. Oslavenci si to užijí ať už budete mít na oslavě 5 nebo 30 dětí.

5. Vhodné místo oslavy může být u vás doma, v kavárně, v dětském centru, nebo na zahradě, v parku. Záleží samozřejmě na ročním období a vašich možnostech. I tady platí, že oslavenci si to užijí stejně na zahradě, jako u vás doma. Jde přece o ně a o to, aby měli kolem sebe kamarády a blízké, na kterým jim záleží.

6. Oslava sama o sobě stačit malým raubířům nebude, vymyslete různé aktivity – na zahradě, nebo v parku si vystačí s míčem, auty, nedalekým dětským hřištěm, ale pokud bude oslava třeba u vás doma, zkuste naplánovat nějaké hry (úměrně věku), kterými se děti zabaví.

7. No a nejdůležitější nakonec. Užijte si to a bavte se! Přejeme vám hlavně hodně zdraví a dobrou chuť s našimi dobrotami!

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář