Tipy na jídlo pro zamilované

Zlatý déšť - jarní květiny
Jarní květiny
3.4.2018
Den matek 2018
Den matek 2018 s Frutiko
9.5.2018

Jaké jsou symboly lásky? Červená barva, rudé růže, čokoláda a samozřejmě tvar srdce. V tomto článku jsme zahrnuli srdíčkové menu pro zamilované, které vám pomůže vytvořit romantickou snídani nebo svačinu pro vaši lásku. Říká se přece, že láska prochází žaludkem. Vyzkoušejte naše tipy na jídlo pro zamilované.

Tip na snídani do postele pro vašeho miláčka- vajíčka ve tvaru srdce. Tuto zamilovanou dobrotu zvládnou i úplní kuchařští amatéři.

Vajíčka pro zamilované

Vajíčka pro zamilované

Po snídani, nebo jako dezert, můžete upéct čerstvé nadýchané muffiny. Nevíte jak docílit, aby z kulatých muffinů byly krásné srdíčkové muffiny? Máme na to malý trik.

Muffiny ve tvaru srdce

Muffiny ve tvaru srdce

Zamilované muffiny

Zamilované muffiny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizza se i v české kuchyni usadila tak, že doma vyrábíme nejrůznější originální recepty. Na pizzu přidáváme vše, co máme rádi. Malá pizza ke svačině nebo snídani? Není problém. Vytvořte menší kousky ve tvaru srdce a hned máte rychlé jídlo pro vaši lásku.

Tiy na jídlo pro zamilované

Mini pizza ve tvaru srdce

Vyrobte si láskyplné a romantické mini toasty. Návod je jednoduchý, zapečené toasty vykrojte nožem do tvaru srdce nebo pomocí formy vykrojte do sendviče srdíčko a spojte párátkem, nejlépe nějakým romantickým párátkem.

Mini taast

Mini toast

Zdravá svačinka pro zamilované, která vypadá jako amorovy šípy, je snadná na přípravu a krásná pro oko. Existuje velmi praktický způsob, jak to udělat. Podívejte se náš foto návod.

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář