Silvestr 2021: Tipy na originální občerstvení

Vánoční tip: Jedlé dárky potěší každého
21.12.2021
Z Frutika: Ohlédnutí za rokem 2021
30.1.2022

Oslavy konce roku by měly být především o pohodě a dobrém jídlu. Hoďte si tento rok nohy nahoru a občerstvení na Silvestra jednoduše objednejte!

K šampaňskému patří…

Přece jahody v čokoládě. Spojení šampaňského a jahod je dokonalé a k oslavám nového roku je tato kombinace jako stvořená. A když jsou jahody namočené v čokoládě s vysokým podílem kakaa (51,4%)  je potěšení dvojnásobné! Jahody v belgické čokoládě si můžete vychutnat ve více podobách:

  • ovocné bonboniéry
  • ovocné kytice 
  • ovocné tácy

Čtěte také: Příliš veselý Silvestr? Tipy, jak se zbavit kocoviny a pocitu přejedení se

Máme i slané dobroty…

Slané klobásové kytice jsou hitem posledních let nejen jako netradiční dárek pro všechny muže, ale právě i jako originální občerstvení na oslavy všeho druhu, silvestrovskou nevyjímaje. Právě pro milovníky slaných dobrot jsme začali vyrábět i kytice z klobás, sýrů a zeleniny. Vybrat si můžete celkem ze 4 různých kytic:

  • klobásová kytice
  • ohnivá kráska
  • kytice k vínu
  • party kytice z uzenin

Když čekáte větší návštěvu…

Je jahodový tác z čerstvých jahod s  belgickou čokoládou ideální možnost, jak hosty překvapit a originálně pohostit. Na Silvestra stylové a netradiční občerstvení, kdy sladké čerstvé jahody všechny potěší a rozhodně budete za hvězdu! Volit můžete zase mezi více možnostmi.

A v případě, že máte jinou představu, neváhejte nám zavolat nebo napsat – náš zákazník, náš pán a moc rádi vám vyjdeme vstříc s jakoukoli úpravou táců (a nejen jich).

A kdy vám dobroty dovezeme?

V poslední den tohoto roku 31.12. dovezeme objednávky KAMKOLIV po celé České republice. Na Nový rok 1.1. a následující den 2.1. máme ZAVŘENO – budeme odpočívat 🙂 Uvidíme se zase 3.1. již v roce novém – v roce 2022

Přejeme vám šťastný Nový rok 2022! Vaše Frutiko

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář