Podzim je tady a s ním i novinky na našem webu

káva, coffee
Oslavte Mezinárodní den kávy s delikátními dobrotami
25.9.2020
Dýňobraní
10.10.2020
podzim

Prázdniny jsou nenávratně pryč a s nimi i léto plné slunce a letních radovánek. Přichází podzim, období plné krásně zbarvených stromů, taky to tak milujete? My moc a proto jsme do naší nabídky zařadili i spoustu dobrot a pugetů v barvách podzimu. Některé už možná znáte,  ale některé máme úplně nové. Pojďme se na ně mrknout.

Rádi vám plníme přání

Necháváme se vámi inspirovat a rádi vám plníme přání. Proto jsem do naší nabídky zařadili dortové a ovocné kytice v barvách, které charakterizují podzim a zahřejí nejenom na pohled, ale i v žaludku 🙂 Radost obdarovanému udělají zcela určitě už jen vůní belgické čokolády a lahodných popcakeků.

Dortová kytice Čarovná noc 

Tahle dortová kytice vykouzlí úsměv na tváři snad úplně každému. Díky univerzálním barvám podzimu ji můžete darovat opravdu komukoliv – dětem, prarodičům nebo třeba i kolegům. Zkrátka každému, kdo je na sladké 🙂

dortová kytice

Dortová kytice z čokoládových popcakes a muffinů Čarovná noc nadchne chutí, ale i vzhledem. Popcakes a muffiny jsou sladké tak akorát a belgická čokoláda je prostě zárukou kvalitní chuti.

Strašidelný dort

Tak tento dort se řadí mezi naše dlouholeté klasiky, oblíbený je hlavně u dětí a není divu. Dort k svátku Halloweenu je originální alternativa klasických dortů, bonbónů a čokoládových tyčinek dostupných běžně  v obchodech. Můžete jím překvapit na dětské halloweenské party nebo na jakékoli jiné halloweenské oslavě, třeba v zaměstnání.

S tímhle dortem určitě ohromíte, to vám slibujeme. Navíc se ani nemusí krájet, každý si prostě vezme popcakes podle libosti. Objednávat originální halloweenský dort můžete na tomto odkazu.

Ovocná kytice Babí léto

Pro zastánce zdravějšího životního stylu máme podzimní ovocné kytice, jako je například Babí léto. Lahodné ovoce v kombinaci s belgickou čokoládou zaručí, že vaše chuťové buňky budou skákat radostí, to nám věřte. Ovoce je dováženo každý den čerstvé a ruční práce zaručuje precizní provedení každé kytice.

Každou ovocnou kytici vám dotvoříme dle přání – přidáme ovoce, nahradíme jiným a samozřejmostí je možnost přidat ananasové kolečko, na kterém můžete zanechat krátký vzkaz, jméno obdarovaného nebo věk, pokud kytici objednáte k narozeninám.

Podzimní puget

Nádherně zbarvené listy dubové listy dodávají téhle kytici se slunečnicemi, růžemi a chryzantémami na výjimečnosti. Ohromíte jím každou ženu, která miluje slunečnice nebo právě podzimní období.

Kytice Podzimní puget ozdobí i jakoukoli rodinou oslavu nebo překvapí i kolegyni v práci – je krásná, je veliká a je originální, zkrátka pro sebevědomé ženy jako dělaná. Objednáte ji na našem webu nebo přímo na tomto odkazu.

Podzimní kytička

Malá dortová kytička v hrníčku je krásným sladkým dárkem pro děti, pro kolegy nebo jako poděkování obchodním partnerům. No řekněte, nechtěli byste dostat jako pozornost nebo poděkování právě takovou dobrotu? Výborná kombinace muffinů a belgické čokolády zaručí, že se nebudete chtít dělit.

Dortovou kytičku Podzimní puget dovezeme kamkoliv po celé České republice. A nejen tu samozřejmě, cokoliv vás osloví a rádi byste darovali nebo potěšili i sebe (i to se totiž občas musí :)), stačí objednat na našem webu a my vám zdravou ovocnou, sladkou dobrotu nebo květiny rádi doručíme.

TIP: Jakoukoli ovocnou nebo dortovou kytici a další dobroty vám vyrobíme dle přání, stačí nám zavolat nebo napsat, rádi vám vyjdeme vstříc 🙂 A nezapomeňte, že vám doručíme naše ovocné a sladké produkty i květiny kamkoliv v České republice 7 dní v týdnu. 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář