Dárek, který se dá sníst? Jasně!

Dýňobraní
10.10.2020
Strašidelný svátek Halloween baví děti i dospělé
20.10.2020
všechno nejlepší, oslava, party

Znáte to, vymyslet originální dárek k narozeninám bývá rok od roku náročnější. Tedy alespoň my máme ten pocit 🙂 Obzvlášť třeba rodičům nebo prarodičům je to opravdu oříšek. Protože každý rok je jejich odpověď stejná – všechno máme a nic nechceme 🙂 My vám přinášíme pár tipů, jak originálně a zároveň chutně obdarovat například manželku, děti, rodiče, kamarády, prostě všechny svoje nejbližší.

Ženu potěší (nejen) květiny

Neznáme ženu, která by nerada dostávala květiny, ať už je to jedna jediná růže, krásně uvázaný puget nebo květiny v kloboukové krabici, tzv květinový box. Pouze málo žen dostane kytici jen tak, většinou je dostávají k významným událostem, jako jsou narozeniny, Den matek nebo Valentýn a podobné příležitosti.  Což je velká škoda, protože každá by chtěla dostat květiny třeba jen proto, že jste si na ni vzpomněli. Zaručujeme vám, že bude z milé pozornosti nadšená.

K zahození určitě nejsou ani ovocné bonboniéry s jahodami, banány nebo jablky. Navíc můžete vybírat i z ovocných bonboniér se vzkazem, například „Všechno nejlepší“ nebo „Děkuji“

Babička s dědou budou nadšení z jakéhokoliv dárku

Jednoduše proto, že bude od vás. Proto je asi jedno, kterou dobrotu vyberete. Radost a nadšení vyvolá jak dortová kytice, tak ovocná bonboniéra nebo dárkový koš plný vitamínů.
Potěšte je třeba k výročí svatby nebo jen proto, abyste jim dali najevo, že je máte rádi a že i přesto, že se nevidíte tak často, na ně myslíte. Právě teď potřebují vědět, že nejsou sami 🙂

Belgická čokoláda, kterou při výrobě dobrot používáme, je s vysokoprocentním podílem kakaa, obsahuje ho totiž 54,5%. A ve spojení s ovocem je to lahodné potěšení.

Klobásky pro chlapy

Chlapi všeobecně mají rádi praktické dárky a když je ten praktický dárek navíc k snědku, je to záruka, že budete za hvězdu. Mezi ty nejoblíbenější jedlé dárky patří jednoznačně Ohnivá kráska, která je přímo k nakousnutí. Muži ocení klobásky, uzený sýr a především pálivé chilli papričky.

Tím samozřejmě nechceme říct, že by pánové neměli rádi sladké, takových známe opravdu dost 🙂 Takže pokud váš manžel, partner, tatínek, kolega nebo kamarád, slaví třeba narozeniny nebo byste chtěli poblahopřát k promoci sladkým a zároveň zdravým dárkem, koukněte na náš web i do ovocných kytic.

Dětem uděláte radost ovocnou kyticí s čokoládou

Děti milují sladkosti, a když je ta sladkost navíc zdravá, rodiče proti takovému dárku ve většině případů nic nenamítají. Čokoládové ovocné kytice s belgickou čokoládou potěší děti i rodiče – jsou sladké a zdravé zároveň. Objednat můžete samozřejmě i výborný dort, nebo cupcakes z mascarpone a belgické čokolády, ale ty tak zdravé úplně nejsou 🙂

O tom, jak bude výsledný dort chutnat, rozhodujete vy – v průběhu objednávky si můžete vybrat korpus, krém i čerstvé ovoce. 

Kamarádům nebo kolegům malou pozornost

Ovocná bonboniéra je jako malá pozornost kamarádce nebo kolegům ideálním řešením. Kolik kousků ovoce v bonboniéře bude je na vás – na výběr je více velikostí – od těch malých bonboniér s 8 kousky až po velké tácy s 50 kousky ovoce. Vybírat můžete mezi jahodami v čokoládě, jablky v čokoládě nebo banány či ananasem. Belgická čokoláda je zárukou, že si pochutnáte na každém kousku.

Pokud si přejete nějakou speciální kombinaci nebo byste rádi jiný počet, než máme uvedeno na našich stránkách frutiko.cz, stačí nám zavolat nebo napsat zprávu či e-mail. Rádi vám vyhovíme 🙂

Právě v tomto podzimním, letos navíc o dost speciálním období, spoustu zákazníků využívá našich služeb k tomu, aby svým blízkým udělala radost pořádnou náloží vitamínů. Navíc ke každé objednávce můžete připojit i vzkaz, kterým podtrhnete význam narozenin, výročí, poděkování…zkrátka každé příležitosti, ke které dárek posíláte 🙂

Což je velká škoda, protože každá by chtěla dostat květiny třeba jen proto, že jste si na ni vzpomněli. Zaručujeme vám, že bude z milé pozornosti nadšená. A jako dárek k narozeninám můžete vybrat něco originálnějšího, co takhle třeba zážitek?

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář