Jak na catering, na který vaši zaměstnanci nezapomenou?

Chryzantémy řezané i v květináči | Jak je pěstovat a starat se o ně aby vydrželi?
24.10.2018
Vánoční kaktus nekvete? Poradíme, co dělat
25.11.2018

Chystáte firemní akci, večírek nebo pracovní konferenci a přemýšlíte, jaký catering zvolit a čím své zaměstnance překvapit? A co jednou vyzkoušet zdravou a méně tradiční variantu ve formě ovocných kytic, které budou tvořit nádhernou a méně tradiční dominantu celého rautu. Kromě ovocných kytic si u nás můžete také objednat kytice čokoládové či dortové, ovocné bonboniéry, muffiny či cupcakes.

Proč si vybrat občerstvení u nás?

Většina z nás ráda mlsá. Ve sladkostech vidíme jakousi odměnu za vykonanou práci a pokud můžete vaše zaměstnance odměnit něčím dobrým, zdravým a netradičním, zajisté to ocení. A právě takové vlastnosti mají naše ovocné kytice, které vyrábíme pouze z čerstvých kousků ovoce. Pro jejich výrobu používáme celou řadu ovocných druhů. V ovocných květinách naleznete čerstvý ananas, hroznové víno, různé druhy melounů, jahody, meruňky, kiwi, jablka banány či pomeranče.

Obdobnou variantou jsou čokoládové kytice, v nichž se snoubí čerstvé kousky ovoce a kvalitní belgická čokoláda.

Muffiny a cupcakes jsou také velmi oblíbeným druhem občerstvení. Oba druhy malých dortíků jsou čerstvě pečené a ručně zdobené. Muffiny jsou dochucovány zevnitř různými duhy ovoce nebo náplní a jsou zalité kvalitní belgickou čokoládou, cupcakes se zdobí na povrchu krémem či barevným potahem. Aby byly ještě atraktivnějšího vzhledu, můžete si je nechat naaranžovat do dortových kytic.

Není problém připravit také muffiny či cupcakes tematické – vánoční či velikonoční.

Můžete si vybrat v našem e-shopu e nemusíte se starat o dopravu, veškeré vámi objednané zboží připravíme čerstvé a dodáme ve vámi zvoleném termínu. A vy se tak můžete těšit na nejen dobré, ale i zdravé občerstvení, které zpříjemní a zpestří každou vámi konanou akci a které zajisté ocení každý účastník.

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář