5 tipů na lahodné dárky k Mikuláši pro děti i dospělé

Tip z kuchyně: Jednoduchý dýňový koláč
30.10.2021
3 tipy, kam vyrazit s dětmi na výlet, když je ošklivo
23.11.2021

Zanedlouho budeme slavit ty nejkrásnější svátky v roce, ale ještě před nimi nás navštíví Mikuláš s čerty. Hodné děti dostanou drobné dárky nebo dobroty, ale i dospělí si zaslouží nějakou odměnu, no ne?  Máme pro vás pár tipů, které jsou nejen sladké, ale i plné vitamínů! Ale psst, máme i pár těch méně zdravých 😉

Skvělých dárků, obzvlášť těch originálních není nikdy dost. Jedlé dárky to je něco, co ocení úplně každý – děti i dospělíJedlé vánoční dárky zažívají opravdový boom a jsou nápaditým řešením vánočních dárků nejen pro vaše blízké, ale také pro firmy a jejich zaměstnance.

Mikulášské Cupcakes

Jedlý dárek, který potěší jak malé děti, tak dospělé – originální cupcakes upečené ze světlého piškotového těsta, které je zdobené lahodným krémem z mascarpone a bílé čokolády. Ideální dárek k Mikuláši nebo i na Vánoce na sváteční stůl jako dezert.

Dárkový koš k Mikuláši

V dárkovém mikulášském koši najdete všechno – zdravé čerstvé ovoce, i sladké čokoládové figurky Mikuláše s čertem a další sladkosti. Skvělý mikulášský dárek pro děti, kolegy nebo zaměstnance, který doručíme po celé České republice. A nejen to, k dárkovému koši můžete připojit osobní vzkaz pro obdarované.

Mikulášská nadílka

Zdravý dárek akorát pro jednoho? Ano, i ten máme! Originální typ jedlé kytičky Mikulášská nadílka je plná zdravého čerstvého ovoce (i s troškou belgické čokolády). A po sněžení zbyde pro obdarovaného hrneček na památku. 

Vánoční dortové nanuky

Čerstvou novinkou jsou vánoční dortové nanuky, které jsou možnou variantou ke klasickým dortům (navíc jsou i praktičtější, nemusíte nic krájet ;)) Dortové nanuky ze směsi těsta a mascarpone krému jsou hitem, a tyhle s vánočním designem se opravdu povedly, no ne?

Zimní jahody

Bonboniéra Zimní jahody z čerstvého ovoce a belgické čokolády Callebaut potěší bez rozdílu – zdravý dárek, který udělá radost dětem, ženám, ale i mužům – jahody v bílé a modré čokoládě se sněhovými vločkami. Objednat můžete od velikost XS po L. I tuto lahodnou bonbošku doručíme  kamkoliv po Česku.

 

Ať už se rozhodnete udělat radost komukoliv a čímkoliv z naší nabídky, vězte, že ke každé dobrotě můžete přidat osobní  vzkaz, který připojíme k dárku. Radost z mikulášské nadílky bude tak mnohonásobně větší!

Přejeme vám pořádnou mikulášskou nadílku! Vaše FRUTIKO

 

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář