Léto ještě není u konce

Závěr školního roku a hurá na prázdniny!
25.6.2020
káva, coffee
Oslavte Mezinárodní den kávy s delikátními dobrotami
25.9.2020

Prázdniny jsou už skoro u konce, ale letní počasí ještě pokračuje. Některým školákům se po dlouhé pauze do školy určitě nechce a naopak někteří jako například prvňáčci se těší na nové začátky. Jednoho z nich máme doma a čeká nás všechny spousta radostí i starostí, na které se s velkým očekáváním těšíme.

Letošní léto bylo pro mnohé z nás jiné a možná i řadě z vás narušilo plány a představy, jak ho budete trávit. Přesto všechno věřím, že jste si léto užili stejně jako my. Už loni jsme si s dětmi oblíbili kempování, proto jsme letos vyrazili rovnou třikrát, a to na kole, pěšky i na vodu. Stanovat, vařit si jídlo na ohni a opékat buřty, to je pro děti velké dobrodružství, v kempu se cítí svobodně a užívají si volnost. Sjíždění řeky je zase zábava i legrace pro malé i velké bez ohledu na věk, o čemž svědčí množství vodáků na českých řekách.

Léto ale ještě není u konce, sluníčko stále hezky hřeje a pokud si ho chcete prodloužit aspoň na talíři, vyrazte třeba na samosběr malin a ostružin jako my. Určitě vás potěší ve formě koláče, zmrzliny nebo koktejlu.
Závěr prázdnin zkuste zakončit třeba příjemným piknikem, ať už vyrazíte do společnosti nebo si uděláte piknik vlastní.

A pokud si ještě lámete hlavu, čím obdarovat milou paní učitelku nebo sympatického pana učitele první den školy, zamiřte rovnou na náš web a inspirujte se! Dobrota v podobě ovocné květiny nebo bonboniéry určitě udělá radost a zapůsobí.

Lenka Bardúnová Růžičková
Lenka Bardúnová Růžičková
Maminka na mateřské, autorka článků pro Frutiko.

Napsat komentář