Nová móda: anatomie s květinami
19.3.2016
Článek a rozhovor pro Deník.cz
30.4.2016

Pokud se hodláte obdarovat ženu květinou, máme pro Vás pár zásad

Tak aby bylo jasno, stejně jako na silnici platí pravidlo pravé ruky a úplně stejně jako při odbočování vlevo dáte přednost protijedoucím vozidlům, i darování pugétu má svá pravidla. Jak obdarovat ženu květinou? 

ruze-se-zdobenim-frutiko

1) Kytici by měl tvořit lichý počet květin. Jinak je tomu pouze v případě, že s ní míříte na místo posledního rozloučení nebo na hřbitov.

2) Jedna sama samotinká růže může být úplná sólistka, ale může se i decentně tulit k nějaké té přidané zeleni. V každém případě je to vhodná volba pro všechny příležitosti.

zabalene-kvetiny-frutiko

3) Kytku vždycky vyjměte z obalu ještě před tím, než vykročíte ji předat. A to i kdybys te měli ten papír sežvýkat. Kapsa saka a následné odložení obalu do odpadkového koše je samozřejmě vhodnější volbou.

4) Vždycky ji držte v levé ruce. Pravou si ponechte volnou pro pozdrav nebo blahopřání, ale může se hodit i v případě sebeobrany. Jeden nikdy neví!

predani-kytice-frutiko5) Výběr druhu květin může být vědou, ale postačí, když budete myslet na to, jaké se k té, kterou hodláte obdarovat, nejlépe hodí. Pánové, mírněte se – ne, že při výběru květiny pro tchyni budete požadovat na prodavačce, aby vám ořezala kaktus.

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář