Originální občerstvení na Halloween

Netradiční dýně – Halloween 2017
9.10.2017
Mikuláš, Čert a Anděl
Mikuláš
5.12.2017
Dort na Halloween

Dort na Halloween

Věčné Halloweenské dilema, chcete mít originální občerstvení na Halloween na Vaši párty  nebo přibalit dětem něco dobrého na školní besídku, ale nevíte co? Často bývají tipy na halloweenské občerstvení kýčovité nebo zbytečně složité na přípravu.

My vám to usnadníme. Připravili jsme speciální hallowenskou kolekci. Můžete si vybrat z ovocné kytice, strašidelného dortu z popcakes, čerstvě napečených halloweenských muffinů nebo ovocné bonboniéry se strašidly.

Nejen že si pochutnáte na vždy čerstvém ovoci, belgické čokoládě a voňavých muffinech, ale ještě okouzlíte hosty a krásně se bude občerstvení vyjímat jako halloweenská dekorace.

Dort na Halloween

Dort na Halloween

Dort z čerstvě napečených čokoládových popcaků namáčených v pravé belgické čokoládě v barvách Halloweenu zdobí uprostřed linecké kolečko potažené fondánem s motivem netopýra. Zaručujeme, že na sebe strhne veškerou pozornost.

 

Ovocná kytice Halloween

Ovocná kytice Halloween

Frutiko pro vás připravilo speciální halloweenskou ovocnou kytici. Pokud chystáte halloweenskou oslavu, pak je tato kytice přesně to, co Vám nesmí chybět. Dokonale skloubíte pohoštění pro hosty a ovocná kytice se bude skvěle vyjímat jako halloweenská dekorace.

 

Originální halloweenské muffiny

Originální halloweenské muffiny

Vynikající čokoládové muffiny s halloweenskými motivy jako jsou pavouci, dýně nebo strašidelné oči patří ke každé Halloweenské oslavě.

Halloweenská ovocná bonboniéra

Halloweenská ovocná bonboniéra

Lahodné ovocné kousky jahod, banánů a jablek zahalených do halloweenského hábitu uspokojí všechny mlsné jazýčky.

 

NEZAPOMEŇTE! Halloween slavíme již 30. října 🙂

 

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář