Cupcakes: malý dortík s velkou dávkou potěšení

vánoce
Co o Vánocích nesmí chybět? Přece tradiční vánoční cukroví
9.11.2020
Dopřejte své pleti skvělé domácí pleťové masky bez chemických přísad
19.11.2020

Věděli jste, že cupcake pochází původně z Ameriky? A že jeho pojmenování je odvozeno od způsobu jeho pečení? Malé dortíky se totiž pekly v malých čajových nebo kávových šálcích. Cupcakes se staly oblíbeným dezertem po celém světě a našly si své místo i u nás. Důvod je jednoduchý, jsou ideálním sladkým pohoštěním na oslavách, firemních večírcích nebo třeba na rodinné oslavě narozenin. Zkrátka všude tam, kde se chcete dobře bavit a hlavně pochutnat. Pokud se do pečení cupcakes pustíte sami, můžete se při zdobení jak se patří vyřádit a ozdobit každý cupcake jinak a podle chutí strávníků.

Důležitý je (nejen) vzhled

Základem je chutný krém, který pak můžete  dozdobit čímkoli vás napadne – čokoládou, lentilkami, čerstvým ovocem, sušenkami a spoustou dalších dobrot. Jak se říká – fantazii se meze nekladou a v tomto případě to platí zcela určitě, protože jíme přece i očima 😉

Cupcakes s krémem nebo fondánem?

Pokud už jste někdy dostali jako dárek nebo naopak darovali cupcakes z Frutika, víte, že i my je umíme a nabízíme dva druhy – s krémem nebo muffiny s fondánem. Pečeme je vždy čerstvé před doručením a ruční výroba a maximální péče při pečení i zdobení je u nás standardem a mnozí z vás, našich zákazníků, se o tom již přesvědčilo.

Musíme se přiznat, že od té doby, co jsme zařadili do nabídky cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády, u Vás tyto výborné cupcakes jednoznačně vedou a staly se jedním z nejvíce objednávaných dobrot.

Pokud se chystáte těmito lahodnými cupcakes nebo muffiny někoho obdarovat, vězte, že je dovezeme kamkoliv po České republice.

Cupcakes i muffiny na přání?

Nenašli jste cupcakes ani muffiny s designem, kterým byste chtěli potěšit své blízké – rodinu, kamarády nebo zaměstnance, obchodní partnery či kolegy?
Zavolejte nám nebo nám napište do mailu, chatu nebo messengeru a my vám vyjdeme maximálně vstříc. Společně se domluvíme, abychom dosáhli Vámi vysněné podoby těchto sladkých dobrot.
Pečení zdar! 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář