Oslavte Mezinárodní den kávy s delikátními dobrotami

Léto ještě není u konce
28.8.2020
podzim
Podzim je tady a s ním i novinky na našem webu
3.10.2020
káva, coffee

Co nevidět tu bude Mezinárodní den kávy, který se každý rok slaví první říjnový den. Káva je charakteristická svoji výraznou vůní i chutí a milovníků tohoto nápoje najdeme na světě nespočet. Není divu, má povzbuzující účinky a spousta z nás si nedovede ráno bez šálku kávy představit. Pokud máte kávu v oblibě, určitě k ní máte rádi (alespoň občas) nějakou dobrotu.  

Káva pijeme při různých příležitostech –  ráno, abychom se nastartovali, na oslavách narozenin,  během dne v práci, kdy potřebujeme „dobít baterky“nebo na návštěvě po dobrém obědě… zkrátka těch příležitostí je víc než dost. Mnohdy se ke kávě podává i nějaká ta „sladká tečka“A že my těch dobrot máme! Vyberete si každý, to nám věřte. Pojďme se na ně mrknout.

Co třeba lahodné cupcakes s belgickou čokoládou?

Jsou malé, dá se říct jednoduché dortíky, ale přitom tak dokonalé! To jsou naše cupcakes – krém pouze ze dvou ingrediencí – mascarpone a belgické čokolády. Když je pošlete kamarádce k svátku nebo jen tak, můžete si je pak společně vychutnat právě u kávy. 

Pokud dáváte přednost fondánu, vyberete si určitě taky, v nabídce máme cupcakes i s barevným fondánem s různými motivy.

S dortem se můžete rozdělit

Dort je ideální forma pohoštění na oslavě narozenin, ať už rodinné nebo s přáteli, či s kolegy v zaměstnání. Kafe a kousek dortu k sobě prostě a jednoduše patří, co myslíte? Glazovaný, s fondánem, s jedlým tiskem, politý čokoládou nebo medový? Výběr korpusu, krému a typu čerstvého ovoce to je u nás samozřejmá věc, mrkněte na Frutiko.cz.

Pokud jste na našem webu nenašli dort, který by odpovídal vaší představě, napište nebo zavolejte a my vám vysněný dort rádi upečeme.

Dortovou kyticí určitě ohromíte

Popcakes jsou oblíbeným zákuskem možná i proto, že jsou to vlastně jednohubky 🙂 Nemusíte nic krájet, každý si prostě vezme dle libosti. A když jsou navíc naaranžované do kytic, je to pastva nejen pro chuťové pohárky, ale i pro oči.

Dortové kytice máme v nabídce v různých velikostech – od těch v hrníčku až po opravdu veliké XL dortové kytice. Záleží samozřejmě, kolik vás na takovou dobrotu bude 😉 Pochutnáte si ale na jakékoli.

Tak co myslíte, vyberete si? Jestli ano, jsme rádi, že vám zpříjemníme chvilku u kávy a jestliže ne, budeme se těšit, že si vynikající dobrotu vychutnáte jindy nebo ji objednáte někomu třeba k narozeninám 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář