Z Frutika: Ohlédnutí za rokem 2021

Silvestr 2021: Tipy na originální občerstvení
28.12.2021
Valentýnské dárky pro muže
8.2.2022

Ač to zní jako klišé, tak je to fakt – rok utekl jako voda. A byl to teda fičák! Co se nám povedlo a co chystáme na ten letošní rok? Podařilo se nám navýšit obrat o téměř 50% oproti předchozímu roku, což nás samozřejmě moc těší a zároveň zavazuje k další práci. Každopádně se na ni těšíme, protože nás baví, co děláme. Chceme vám představit nejprodávanější produkty a novinky, které jsme za minulý rok zařadili do prodeje, samozřejmě i na základě vás, našich zákazníků.

Nejprodávanějším segmentem jsou stále ovocné kytice, zvyšuje se ale také počet objednávek na dorty a cupcakes. Velkým hitem jsou také slané kytice z uzenin a sýrů, které objednáváte převážně pro muže. Dalším velmi oblíbeným produktem jsou ovocné bonboniéry, kde jsou těmi nejoblíbenějšími kombinace jahod v čokoládě s lahví alkoholu – prosecca nebo sektu.

TOP produkty 2021

Mezi ovocnými kyticemi vedly ovocná kytice Veselá oslava  a Šťavnatá květinka

Do prodeje jsme v minulém roce zařadili mnoho novinek, dohromady jsme vám představili 20 nových produktů. Největší nadšení a radost máme z těchto novinek:

  • Dortové nanuky – nejlepší novinka loňského roku, pečené nanuky z lahodného těsta smíchaného s krémem a čokoládou.
  • Kombinace jahod a bublinek s rudými růžemi – krabička s růžemi, jahodami v čokoládě a šampaňským vzbudila na našem facebooku obrovský zájem a fotka získala na Facebooku a Instagramu mnoho Like.
  • A poslední novinka roku 2021 byl úžasný rakytníkový dort – o tom, že se rakytník řadí mezi nejzdravější superpotraviny, určitě víte, více se něm dozvíte  v popisu produktu.

Těšíme se na vaše objednávky v roce novém – v roce 2022! 😉

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář