5 tipů na dokonalé Velikonoce

Velikonoční týden den po dni
14.4.2019
Ovoce v kosmetice
24.4.2019

Velikonoce, úžasná oslava jara, kterou milují děti i dospělí. Jste na ty letošní už připraveni? Mám pro vás několik tipů, které vaše letošní Velikonoce udělají nezapomenutelnými. 

1. Přírodní barvení vajíček

Zkuste letos namalovat vajíčka přírodní cestou, jako to dělali třeba naši prarodiče… Stačí vám k tomu potravina na obarvení (červená řepa, slupky od cibule, červené zelní, kurkuma, špenát, borůvky,…) a vejce v ní uvaříte klasicky jako byste barvili vajíčka v barvě, ve které jste zvyklí.

2. Velikonoční mlsání

Co by to byly za Velikonoce bez mlsání a všech těch dobrot, které k nim patří. Pokud nejste zrovna tip na pečení a nechcete letos znovu zkoušet péct beránka, doporučuji Frutiko řešení, speciální Velikonoční nabídka totiž vypadá k nakousnutí. Sama to tak letoš udělám a vsadím se, že nadšení budeme doma všichni (i bez mého bláznění v kuchyni, hurá!).

3. Hry s dětmi

jaro

Hrajte si a společný velikonoční čas si užívejte. Děti bude bavit hledání vajíček, nebo sbírání barevných fáborek. Skvělý bude i závod s vajíčkem na lžíci, nebo hon za zajíčkem. Vymyslete pro děti vaše vlastní pravidla, vlastní hry, kreativitě se meze nekladou.

4. Jaro všude okolo

K jaru neodmyslitelně patří květiny a pro mě jsou to hlavně tulipány. Pokud zrovna nejste alergici, nezapomeňte si tedy jaro vnést i do vašich pokojů. Do jedné vázy natrhejte venku zlatý déšť a do druhé tulipány, které vám Frutiko přiveze klidně až domů.

5. Velikonočního pobytu

Pokud hledáte ještě více způsobů, jak strávit Velikonoce, můžete zvážit i možnost Velikonočního pobytu. Mnoho hotelů, lázní a rekreačních středisek pořádá speciální programy a akce právě na tento sváteční čas. Tyto Velikonoční pobyty často zahrnují různé aktivity pro děti i dospělé, jako jsou velikonoční dílny, vajíčkové hledání nebo tradiční velikonoční jarmarky. Kromě toho můžete využít wellness služby, relaxovat v bazénech nebo se odpočívat při procházkách v okolní přírodě. Ať už se rozhodnete pro aktivní dovolenou plnou zábavy, nebo pro odpočinkový pobyt, bude to skvělý způsob, jak strávit Velikonoce s rodinou či přáteli. Také můžete zvážit Velikonoční pobyt na Slovensku.

6. Dopřejte si relax

Jestli budete mít vajíček nabarvených 15, nebo třeba žádné, ať už budete připravení víc, nebo míň- relaxujte. Jak jsem letos někde četla: ,,Hody, hody do pohody!“. Asi to bude znít jako obrovské klišé, ale myslím si, že všechny tyto svátky tu jsou hlavně proto, abychom si je užili společně s rodinou a s těmi, které milujeme.

Ze srdce vám přeju ty nejkrásnější Velikonoce! A pokud se chcete nechat inspirovat krásnou velikonoční Frutiko nabídkou, klikněte sem.

Vaše Adela 🙂 

Adéla Kožinová
Adéla Kožinová
Maminka, blogerka, influencerka a autorka článků blogu.

Napsat komentář