1. školní den – udělejte dětem radost na začátek školního roku

TIP z kuchyně: Jak na výrobu domácích těstovin
18.8.2021
Nejlepší recepty na muffiny a cupcakes zdobené krémem
30.8.2021

Prázdniny utekly rychlostí blesku a škola zanedlouho přivítá své studenty s otevřenou náručí. Zpříjemněte dětem jejich první školní den zdravým dárkem, na kterém si pochutnají. Radost jim udělají jak ovocné kytice, tak třeba i sladší cupcakes pro děti.

Rodiče konec prázdnin netrpělivě vyhlížejí a děti to mají přesně naopak. Zpátky do lavic se jim po prázdninách zpravidla vůbec nechce a není divu, my dospělí bychom se po dvouměsíční dovolené taky do pracovního procesu dvakrát nehnali, no ne? Začátek letošního školního roku 2021/2022 vychází na středu 1. září. A aby měly děti ten začátek školy trochu příjemnější, udělejte jim radost dobrotami z Frutika. Máme pro vás pár nápadů – co třeba: 

Kytice pro děti

Ovocnou kyticí rozhodně nic nezkazíte a ještě dětem doplníte dávku vitamínů. Vybírat můžete z mnoha variant ovocných, nebo dortových kytic a pokud máte přece jen jinou představu, nebojte se nám napsat nebo zavolat, protože u nás platí: náš zákazník = náš pán a snažíme se všem vašim přáním maximálně vyhovět.

K výrobě ovocných kytic vybíráme to nejlepší ovoce a každý den necháváme našimi dodavateli dovážet čerstvé. O kvalitu a čerstvost tak nemusíte mít vůbec obavy.

Sladké muffiny pro školáky

A pokud vaše děti milují sladké (které děti ne, že? :)), překvapte je sladkými cupcakes pro děti . Lahodné muffiny s tématickou školní ozdobou udělají dojem na každého, kdo jej dostane jako dárek na začátek školního roku. Muffiny po upečení ihned zdobíme, balíme a ihned po vychladnutí putují do rukou obdarovaného. A jistě si dokážete představit tu radost, kterou takový dárek vyvolá! A pokud máte raději cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády, mrkněte i na celou naši nabídku cupcakes. 

Na celou sladkou i zdravou nabídku pro děti na začátek školy se mrkněte tady: https://www.frutiko.cz/zacatek-skoly

Dort pro děti – vlastně pro všechny 🙂

Jestli plánujete oslavit začátek školního roku ve větším stylu a pozvat třeba i širší rodinu, nebo kamarády, objednejte lahodný dort pro děti. V naší nabídce najdete dorty z těch nejlahodnějších surovin s vhodnými motivy jak pro kluky, tak samozřejmě i pro holky.  Umíme upéct dort s oblíbenými figurkami z pohádek, kaloricky lehčí dort s čerstvým ovocem nebo dort s fondánem s motivem oblíbených hrdinů. Základem našich dortů jsou vždy kvalitní suroviny a čerstvé ovoce.

TIP: Podobu i náplň dortu určujete vy

Ano, v průběhu objednávky si můžete zvolit jak bude váš dort vypadat nejen navenek, ale zvolit i náplň nebo korpus: 

  • korpus – světlý, tmavý, red velvet, red velvet bez lepku, kokosový bez lepku
  • krém – mascarpone, čokoládové mascarpone, zakysaná smetana, tvarohový
  • ovoce – jahody, banány, džem, mix jahody a banány

Potěšit můžete i paní učitelku

Paní učitelka bude určitě nadšená z jakéhokoliv dárku z Frutika, to nám věřte 🙂 A jistě se podělí i s dětmi.

Co třeba nějakou ovocnou kytici, nebo ovocnou bonboniéru? Ale pokud má raději květiny, máme v nabídce i nádherné pugety třeba v růžovém odstínu nebo extravagantní puget pro všechny, kteří rádi vyčnívají z davu. Pokud budete potřebovat poradit, jsme tu pro vás na chatu nebo nám klidně zavolejte a společně vhodný dárek určitě vybereme.  Dárky dovezeme kamkoliv – i do té nejmenší vesničky v České republice. A stejně jako u jedlých dobrot – ovocných kytic, nebo dortů, i tady platí, že pokud budete mít jinou představu o tom, jak má pugte nebo květinový box por paní učitelku vypadat, nebojte se zavolat – spolu to vymyslíme k vaší spokojenosti :).

Přejeme vám hodně krásných momentů v novém školním roce a hlavně pravou! 

 

 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář