fidget spinner catherine hettinger

Co je to Fidget Spinner, proč se z něj stal takový fenomém a kdo ho vynalezl?

Fidget Spinners jsou trojúhelníkové hračky, které se otáčejí na špičkách prstů díky ložisku uloženém uprostřed a vyrábějí se v řadě tvarů a barev. Je to opravdový fenomém poslední doby.

Původně byly navrženy jako nástroj pro uvolnění stresu, byly dokonce použity k pomoci dětem například s ADHD. Mohou také pomoci zaměřit se na každodenní úkoly a zmírnit úzkost. Tento multimechanický systém je vychvalován jako “skvělý pro ty, kteří nemohou zůstat v klidu a potřebují fidget fenomén k zastavení napětí a stresu při práci”.
Dokonce se pořádají soutěže v nejlepších tricích jak fidget točit nebo v délce spinu.

Historie

V lednu 1997 si Catherine A. Hettinger patentovala vynález Fidget Spinner, který podala v květnu 1993.

Předchůdce

V říjnu roku 2016 Antsy Labs založil Kickstarter, který financuje Fidget Cube. Hrací kostku uvolňující stres. Fidgetová kostka v sobě obsahuje spřádací ložisko, tlačítka a spínače. Fidgetová kostka se stala 9. nejvíce financovaným projektem a druhým nejvyšším zázemím v historii Kickstartera, která dosáhla více než 6,4 milionů dolarů.

19. července 2016 youtuber Sam KenKnight nahrál video z spinnerových triků na YouTube a v prvních devíti měsících získalo více než 590 000 zobrazení. O měsíc později youtuber EpicSnuggleBunny nahrál video představující Fidget Spinner s názvem “Spinner Hand – Fidget Toys”, který získal více než 3,3 milionu zobrazení v prvním roce.

Již brzy budou Fidget Spinners dostupné i na našem webu www.frutiko.cz

Buy Fidget Spinner

LED Fidget Spinner svítící

Přinášíme zcela revoluční a novou hračku se třemi ložisky, která nejen odstraňuje úzkost a pomáhá vám zaměřit se na úkoly a soustředit se, ale také má LED světla, která svítí třemi barvami (červená, modrá a zelená).

Fidget Spinner Rainbow

Nejhžavější hračka v této sezóně je prodávána jako protijed pro poruchy pozornosti a hyperaktivitu, úzkost a autismus. Fidget spinners jsou malá, kuličková ložiska, která uživatel otáčí mezi prsty.

Fidget Spinner Crazy Gyro Rainbow

Co je Fidget Spinner? Je to trendy hračka, která má stabilní střed a disk se dvěma nebo třemi ložisky, které se mohou otáčet, podobně jako stropní ventilátor. Výsledkem má být relaxační a uspokojivý pohyb.

Fidget Spinner vs Fidget Cube? Kdo je vítězem?

Koušete si nehty, neustále cvakáte s propiskou, nervózně klepete nohou nebo prsty po pracovním stole když se nudíte nebo jste v tenzi?
Pokud ano, pak byste měli vyzkoušet fidgetové hračky jako Fidget Cube a Fidget Spinner.
Od té doby, co se objevila originální Fidget Cube, bylo mnoho hraček, které se snažily dělat totéž. Mezi tímto novým druhem špičkových hraček jsou Fidget Spinners, které se díky své uspokojujícímu pohybu a příjemnému vzhledu vyznačují velkým jménem.
Ale pojďme se podívat na Fidget Spinner vs. Fidget Cube. Která je lepší hračka? Pojďme to zjistit!

Fidget Spinner

Fidget Spinner vs. Fidget Cube

Fidget Cube: Funkce a kvalita
Fidget Cubes byly prvními špičkovými a specializovanými hračkami na trhu a jsou hlavními hráči v kategorii hraček.
Tyto kostky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky nebo plastu a poskytují mnoho funkcí, které vám uklidní nervy a přitáhnou vaši pozornost.

Fidgetová kostka má následující funkce:
Klikání– K dispozici jsou 3 klikající tlačítka a 2 tišší tlačítka na boční straně designu, aby byl každý „klikař“ spokojen.
Točení– Převracování a točení kombinací na zámku může být uspokojivé, což je to, o co jde 
Flip alias přepínání– jedna z nejoblíbenějších funkcí. Kdo nestrávil hodiny na přepínači a snažil se vyvážit tlačítko uprostřed, když byl dítě?
Hmat/dotyk– Hlazení hladkého kruhovitého povrchu uklidní vaši mysl a sníží úzkosti.
Joystick– Posouvání palce kolem mini joysticku je uspokojující a pomáhá vám nasměrovat vaši pozornost na práci.
Rolování– malá kovová koule na bočních válcích, která spouští vestavěnou funkci kliknutí je neskutečně uspokojivá zejména pro ty, kteří trpí ADHD.

Fidget Spinner: Funkce a kvalita
Stejně jako Fidget Cube, Fidget Spinner je vyroben z vysoce kvalitního plastu nebo keramiky spolu s ložisky, díky nimž se točí tak hladce! Fidget spinner vám pomůže zvýšit zaměření se na úkoly, zmírnit úzkost a zvýšit produktivitu spolu s mnoha dalšími výhodami.

Na rozdíl od Fidget Cube, Fidget Spinner nemá tolik funkcí, ale spíše poskytuje hladké, příjemné a bezproblémové rotace, které rychle uklidňuje nervy. Fidget spinners jsou určeny pro pomoc neklidným lidem, aby získali zpět své zaměření na to, co potřebují a strhnou na sebe efektivní způsob vyjádření pohybu Fidget Spinneru.

Takže co je lepší, Fidget Spinner vs Fidget Cube?
Fidget Cubes a Fidget Spinners, oba mají své zřetelné výhody.
Ale pokud jde o poskytnutí produktivnějšího způsobu, jak zklidnit pocity a napětíi, je to Fidget Cube, který vychází jako vítěz. Především pro to, že má převážnou většinu funkcní, které pomáhají.

Celkově, pokud jde o vítěze Fidget Spinner vs. Fidget Cube … to, na čem skutečně záleží je, co je vám nejvíce příjemné a jaké „uklidňovací“ triky platí právě na vás.

Objednejte si kus od každého ať se sami přesvědčíte, co vám vyhovuje. Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Fidget Cube ze všech stran

Buy Finger Cube (Fidget Cube)

Antistresový Finger Cube Plastic

Chytni a roztoč Finger Gyro Cube jednou nebo oběma rukama. Je to ideální vychytávka pro lidi, kteří se snaží přestat s kousáním nehtů, skončit s kouřením a na všechny druhy problémů s poruchou pozornosti. Finger Cube má ergonomický tvar, který přesně sedne do ruky.

Fidget Cube vícebarevné

Vysoce návyková hračka určená pro všechny věkové kategorie, která vám pomůže soustředit se zaměřit vaši pozornost tam, kam chcete. Hrajte si v práci, ve třídě nebo doma ve velkém stylu. Fidget Cube má šest stran a na každé z nich je různá aktivita, kterou se můžete zabavit. Mačkejte tlačítka, klikejte, rovnejte, nebo kostku jen tak držte. Dělejte, co je Vám nejvíce příjemné, proto je tato kostka navržena.