Tipy na dárky a kytice pro maminku, které bude milovat

1. máj, lásky čas
26.4.2017
Jak sušit květiny
18.5.2017

Naší speciální nabídku jsme tentokrát vyčlenili pro maminky, které brzy oslaví svátek. Den matek 2017 je 14. května, tedy ještě je čas vybrat dárek, který ji udělá největší radost.

Maminky jsou odhodlané starat se o Vás, oceňovat, dávat Vám lásku a náklonost. Měla by to být dáma číslo jedna ve Vašem životě. S mnohaletou zkušeností s ovocnými kyticemi dokáže dárková služba Frutiko pochopit, jak důležité je vybrat dokonalý a ten pravý dárek.

Vy znáte Vaši maminku, my známe ideální dárky.

Pokud hledáte k nákupu nejlepší květiny nebo dárky pro Den matek, Frutiko je zdroj nejčerstvějších květin a originálních dárků na internetu,  který nabízí tipy na dárky ke Dni matek

Víme, že maminky milují růže, tulipány, rády mlsají ovoce a jistě nepohrdnou kvalitní čokoládou. A to je důvod, proč navrhujeme čerstvé kytice v krabici s nápisem Pro maminku, nebo kombinujeme ovocné kytice z toho nejčerstvějšího ovoce a belgickou čokoládu.

Ovoce nebo čokoláda? Tisíc maminek, tisíc chutí. Některé upřednostňují ovoce, některé by pro čokoládu ušly světa kraj.

Ovocné kytice se vyrábí čerstvé v den dodání a jen z toho nejlepšího ovoce. V nabídce najdete kytice, které jsou vyrobeny pouze z ovoce, některé obsahují ovoce máčené v čokoládě a pro mlsné jazýčky vyrábíme kytice z lahodných muffinů nebo cupcakes. Tedy pro každou maminku máme tu nejlepší variantu přímo pro ni.

Chcete ještě více? Pak vybírejte z originálních dárků. Některé si můžete přizpůsobit podle svého nebo nechat natisknout vlastní text či přání.

Objednejte včas a plánujte doručení květin přímo do maminčiných rukou.

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář