Tipy na dárky pro maminku ke Dni matek

Velikonoční novinky pro rok 2021
31.3.2021
Z Frutika: Máme pro vás NOVINKY!
24.4.2021

Chystáte pro svou maminku dárek, ale ještě jste se nerozhodli, jaký to bude? Nebo dokonce nevíte, co jí darovat? Máme pro vás pár tipů na originální, zdravé dárky nebo originální květinové boxy a krásné pugety. Ať už jí věnujete cokoliv, uděláte jí ohromnou radost.

Kytička Pro maminku

Takový dárek nepotřebuje slov. Ovocná kytička plná vitamínů se vzkazem přímo pro ni je ideálním dárkem ke Dni matek. Ke Kytičce pro maminku můžete ještě nechat připojit osobní vzkaz na kartičce, která je součástí každé kytice od Frutiko. 

Koupit ovocnou kytičku plnou vitamínů Pro maminku

 

Dort ze skvělých muffinů jenom pro ni

Miluje vaše maminka sladké? Jestliže je odpověď ano, pak je dort z muffinů s belgickou čokoládou jasná volba. Navíc nápis „mamince“ dává jasně najevo, pro koho je tento skvělý dort určen 🙂 Uvidíte, že za takového neotřelého dortu bude nadšená!

Objednat netradiční dort Pro maminku

 

Nejoblíbenější čokoláda je ta mléčná

Dortová kytice s popcakes a muffiny Sladký příběh je originální varianta klasických pugetů. Mléčná belgická čokoláda a kokos je dokonalé spojení pro všechny milovnice sladkého. Překvapte maminku netradiční jedlou kyticí se sladkými muffiny!

Objednat originální dortovou kytici Sladký příběh

 

Květinami nic nezkazíte 

Jestli vaše maminka ráda dostává spíš květiny, nezoufejte, u nás určitě vyberete. Denně čerstvé květiny od dodavatelů a zkušené floristky zaručují, že vaše maminka dostane překrásný puget nebo box, který jí vydrží dlouhou dobu.

Objednat květinový box nebo puget pro maminku

 

Doručíme kamkoliv po České republice!

Vaše objednávky doručíme i do té nejmenší vesničky České republiky, prostě kamkoliv, kam si budete přát!

A jestliže jste nevybrali, na celou nabídku ke Dni matek se můžete podívat na tomto odkazu

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář