Nejoblíbenější/nejprodávanější produkty roku 2020

5 tipů, jak v zimním období podpořit imunitu
11.1.2021
Valentýnské novinky pro rok 2021
22.1.2021

Začátek nového roku vždy vybízí k bilancování a zhodnocení roku předešlého a ani u nás ve Frutiku tomu není jinak. Pojďme se společně podívat, jaké produkty byly v roce 2020, pravda dost speciálním kvůli pandemii covidu 19, nejoblíbenější.

Mezi vámi, našimi zákazníky, jsou nejoblíbenější produkty, které jsou kombinací zdravého ovoce a belgické čokolády a na tom pomyslném stupni vítězů skončily:

1. Čokoládová fantazie

Kombinace čerstvého ovoce a belgické čokolády je prostě TOP a u zákazníků vyhrála na celé čáře. Objednat ovocnou kytici Čokoládová fantazii ji můžete ve třech velikostech – S, M, L

A protože je Čokoládová fantazie nejoblíbenější ovocnou kyticí, vytvořili jsme pro vás i malou variantu v hrníčku – Mini Fantasie.

2. Veselá oslava

Na druhém místě skončila ovocno-čokoládová kytice Veselá oslava, plná jahod v belgické čokoládě, ananasu a jablek v čokoládě. Skvělá na rodinné oslavy, svatby, party s přáteli nebo firemní meetingy. Objednat si ji můžete až ve velikosti XL, která uspokojí už pěknou partu lidí 😉

3. Luxusní jahody

Jahody, společně ještě s banány, patří mezi nejoblíbenější ovoce v belgické čokoládě a proto tahle ovocná kytice Luxusní jahody nemůže na stupni vítězů chybět. Kdo naše jahody ochutnal, ví, že jsou sladké, ať je červen nebo listopad 🙂

Jahody s belgickou čokoládou, kokosem nebo ořechy – to je ideální, a navíc originální, dárek pro všechny čokoholiky 😉

4. Ovocný festival

Bramborovou pozici obsadila ovocná kytice, nebo spíše koš Ovocný festival. Je přímo stvořená jako originální dárek ke kulatým narozeninám nebo k výročí.

5. Klobásová kytice

Jedlá kytice pro chlapy v naší nabídce zpočátku chyběla, ale jakmile jsme ji zařadili, téměř okamžitě se stala nejčastěji objednávaným jedlým dárkem pro pány. Pro ty, kteří mají rádi víno, máme variantu bez klobásy, ale zato s melounem. 

6. Narozeninový dort

Dort z popcakes a muffinů s belgickou čokoládou je šestou nejoblíbenější dobrotou. Originální varianta klasických narozeninových dortů naše zákazníky okouzlila, možná i proto, že oslavenec nemusí dort krájet. Jednoduše se každý obslouží sám.

7. Bílá krabice romantických květin

Kromě nádherných, nejen oku lahodících, ovocných kytic máme v nabídce i řezané květiny, pugety a květinové boxy. Bílý květinový box s romantickými květinami se stal nejprodávanějším.

8.Čokoládový dort s ovocem

Kombinace čokolády a ovoce je zárukou, že nešlápnete vedle. Čokoládový dort s ovocem jsme začali pro naše zákazníky péct až v tomto roce, a hned se stal jedním z nejoblíbenějších produktů. Můžete jím udělat radost jak malým dětem, tak klidně i kamarádce nebo kolegům.

9. Srdcová bonboniéra tmavé jahody

Ovocná bonboniéra ve tvaru srdce s jahodami namáčenými v belgické čokoládě jsou způsobem, jak milované osobě „říct“, že ji milujete. Tahle je mezi ovocnými bonboniérami nejlepší a uzavírá náš žebříček nejoblíbenějších produktů roku 2020.

Děkujeme Vám a a těšíme se na Vaše objednávky v roce letošním. Věříme, že vám všem budeme tento rok dělat nejednu radost a věříme, že rok 2021 bude mnohem příjemnější 🙂

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář