Frutiko kytice i pro malé nezbedy

Velikonoce
7.4.2019
Velikonoční týden den po dni
14.4.2019

Váháte, jestli je pro malé princezny a všechny ty malé neposedy vhodná květina? Rozhodně je. A ještě o něco víc než klasická, je ta ovocná. Dejte šanci kyticím s ovocem, které potěší všechny věkové kategorie i všechny chuťové buňky.

Frutiko- ovocné kytice i pro děti

Zdálo by se, že malé děti ovocná květina nenadchne, opak je ale pravdou. Ze všech reakcí, které nám posíláte, nebo jsme jim dokonce byli svědky, šlo vidět, jak jsou děti nadšené. A co je nejlepší, díky zdravému ovoci můžou být nadšení i rodiče.

Čerstvé ovoce a i to v kvalitní mléčné, bílé, nebo tmavé čokoládě je zdravější než čokoládový dort, na tom se asi všichni shodneme. Vybírat můžete z ovocných, nebo čistě čokoládových či dortových kytic a hned z několika velikostí produků.

Věděli jste, že:
-kytice vyrábíme ručně v den dodání
-můžete využít dárkové balení s osobním vzkazem
-doručujeme speciálními chladícími vozy po celé republice

Květiny Frutiko
TIP: Nečekejte s ovocným překvapením až na narozeniny nebo svátek, vhodná příležitost je kdykoli. Na Velikonoce, nebo jen tak pro radost.

No a pro ty z vás, co preferují klasické dorty, nebo opravdu luxusní muffinky, máme na výběr také. Pro všechny produkty klikněte sem a pokud si vzpomenete, pošlete nám fotku, jak se líbilo Frutiko radosem u vás doma. Budeme se těšit!

Za Frutiko, Adela

Adéla Kožinová
Adéla Kožinová
Maminka, blogerka, influencerka a autorka článků blogu.

Napsat komentář