Z Frutika: Máme pro vás NOVINKY!

Tipy na dárky pro maminku ke Dni matek
15.4.2021
5 tipů, jak využít léčivé kopřivy
28.4.2021

Neusínáme na vavřínech a snažíme se pro vás neustále vymýšlet něco nového. Někdy je to na základě vašich přání a někdy prostě proto, že svou práci milujeme a rádi (si) vymýšlíme nové dobroty 🙂

Sladké spolu se slaným? Ano!

Jestliže milujete kombinaci sladké a slané chuti, pak je pro vás nová jahodová bonboniéra to pravé! Naše jahody jsou pecka, to se ví 😉 a v kombinaci s belgickou čokoládou a slanými preclíky je tato bonboniéra úplně božská!

Každý si přijde na své

Klasické cupcakové těsto, mimochodem ani trochu suché, jak byste si mohli myslet, v kombinaci s lahodným krémem z belgické čokolády s mascarpone – to je základ každého námi upečeného a vyrobeného cupcake.

Po upečení nastává ta nejkreativnější část a to zdobení cupcakes různými dobrotami. Tentokrát jsme zvolili mix čerstvého ovoce a slaných preclíků a doufáme, že budou stejně tak oblíbené, jako naše ostatní cupcakes, které máme v nabídce.

Tři dárky v jednom

Tři dárky v jednom – to je nová bonboniéra s lahví šampaňského, jahodami v čokoládě a růžemi. Skvělý způsob, jak obdarovat svou milou hned natřikrát jedním kliknutím nebo telefonátem 🙂

Věnujeme výběru jahod velkou pozornost, a dbáme na to, aby byly co nejkvalitnější. Proto jistě víte, že jsou sladké v březnu, prosinci i červnu. A kdo ochutnal, může potvrdit.

 

Líbí se vám nové dobroty? Nebo máte dokonce tip, co byste v nabídce rádi viděli? Napište nám do komentářů. Přejeme vám krásný den!

 

A jestli jste zvědaví, co všechno pro vás máme, na celou nabídku z Frutika se můžete kouknout tady 

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář