Fidget Spinner vs. Fidget Cube

Fidget spinner- fenomém
7.7.2017
Fidget Cube – antistresová hračka
24.7.2017
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Fidget Spinner vs Fidget Cube? Kdo je vítězem?

Koušete si nehty, neustále cvakáte s propiskou, nervózně klepete nohou nebo prsty po pracovním stole když se nudíte nebo jste v tenzi?

Pokud ano, pak byste měli vyzkoušet fidgetové hračky jako Fidget Cube a Fidget Spinner.

Od té doby, co se objevila originální Fidget Cube, bylo mnoho hraček, které se snažily dělat totéž. Mezi tímto novým druhem špičkových hraček jsou Fidget Spinners, které se díky své uspokojujícímu pohybu a příjemnému vzhledu vyznačují velkým jménem.
Ale pojďme se podívat na Fidget Spinner vs. Fidget Cube. Která je lepší hračka? Pojďme to zjistit!

"<yoastmark

Fidget Cube: Funkce a kvalita
Fidget Cubes byly prvními špičkovými a specializovanými hračkami na trhu a jsou hlavními hráči v kategorii hraček.
Tyto kostky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky nebo plastu a poskytují mnoho funkcí, které vám uklidní nervy a přitáhnou vaši pozornost.

Fidgetová kostka má následující funkce:
Klikání– K dispozici jsou 3 klikající tlačítka a 2 tišší tlačítka na boční straně designu, aby byl každý „klikař“ spokojen.
Točení– Převracování a točení kombinací na zámku může být uspokojivé, což je to, o co jde 
Flip alias přepínání– jedna z nejoblíbenějších funkcí. Kdo nestrávil hodiny na přepínači a snažil se vyvážit tlačítko uprostřed, když byl dítě?
Hmat/dotyk– Hlazení hladkého kruhovitého povrchu uklidní vaši mysl a sníží úzkosti.
Joystick– Posouvání palce kolem mini joysticku je uspokojující a pomáhá vám nasměrovat vaši pozornost na práci.
Rolování– malá kovová koule na bočních válcích, která spouští vestavěnou funkci kliknutí je neskutečně uspokojivá zejména pro ty, kteří trpí ADHD.

"<yoastmark

Fidget Spinner: Funkce a kvalita
Stejně jako Fidget Cube, Fidget Spinner je vyroben z vysoce kvalitního plastu nebo keramiky spolu s ložisky, díky nimž se točí tak hladce! Fidget spinner vám pomůže zvýšit zaměření se na úkoly, zmírnit úzkost a zvýšit produktivitu spolu s mnoha dalšími výhodami.

Na rozdíl od Fidget Cube, Fidget Spinner nemá tolik funkcí, ale spíše poskytuje hladké, příjemné a bezproblémové rotace, které rychle uklidňuje nervy. Fidget spinners jsou určeny pro pomoc neklidným lidem, aby získali zpět své zaměření na to, co potřebují a strhnou na sebe efektivní způsob vyjádření pohybu Fidget Spinneru.

Takže co je lepší, Fidget Spinner vs Fidget Cube?
Fidget Cubes a Fidget Spinners, oba mají své zřetelné výhody.
Ale pokud jde o poskytnutí produktivnějšího způsobu, jak zklidnit pocity a napětíi, je to Fidget Cube, který vychází jako vítěz. Především pro to, že má převážnou většinu funkcní, které pomáhají.

Celkově, pokud jde o vítěze Fidget Spinner vs. Fidget Cube … to, na čem skutečně záleží je, co je vám nejvíce příjemné a jaké „uklidňovací“ triky platí právě na vás.

Objednejte si kus od každého ať se sami přesvědčíte, co vám vyhovuje. Vyberte si z naší bohaté nabídky.

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář