Co dělat jako single na Valentýna

Tipy pro valentýnský filmový večer
26.1.2017
Jazyk květin
7.3.2017

Být single na Valentýna neznamená, že musíte chytat depresi. Stále si můžete dopřát skvělý pocit z toho, že jste single a cítit se dobře.

A jaké maličkosti Vám k tomu pomůžou?

  1. Čokoláda

Kdo říká, že by Vám čokoládu měl někdo koupit? Kupte si bonboniéru a pochutnejte si na ni sami. Čokoláda uvolňuje endorfiny v mozku a Vy se budete cítit prostě skvěle.

  1. Kytice

Pošlete si kytici, třeba tu naši Frutiko ovocnou nebo čerstvé voňavé růže. Objednat si ji můžete několik týdnů dopředu a na Valentýna ji můžete už jen s radostí očekávat.

  1. Trávit čas s těmi, které máte rádi

Valentýn přece neznamená, že pokud nemáte zrovna partnera, musíte být sami. Můžete přeci strávit pěkný čas s jiným druhem lásky – svými přáteli a Vaši rodinu. Podívejte se s nimi na film, zajděte si na večeři nebo jen tak na procházku.

  1. Udělejte si radost

Jděte si koupit něco pěkného na sebe nebo si udělat radost třeba lahodnou kávou ve Vaší oblíbené kavárně. Být trochu „sobec“ se v tento den povoluje

  1. Nelitujte se

Ano, Valentýn může být někdy depresivní a smutný, obzvlášť pokud jste se před nedávnem rozešli. Ale je to jen svátek, jeden den v roce! Myslete na to jak si ho zpříjemnit, namísto smutnění.

  1. Nesrovnávejte se s ostatními

Pokud jste typ, který si představuje že si na něj budou lidé na ulici ukazovat prstem, protože jste na Valentýna sama, je to blbost! Nepozorujte zamilované páry tulící se k sobě. Pamatujte, že není všechno zlato, co se třpytí. Nakonec to můžete být právě Vy, kteří prožijí Valentýna podle sebe a šťastně. Tak hlavu vzhůru!

Klára Sezgin
Klára Sezgin
Autorka článků a administrátorka blogu.

Napsat komentář