3 tipy na zdravé a sladké dárky za vysvědčení pro děti

Frutikovice – ananasová a jahodová pálenka
18.6.2021
Svatební inspirace na Váš velký den
18.7.2021

Zanedlouho zazní poslední zvonění letošního školního roku a děti a učitelé si budou zaslouženě užívat letní prázdniny. Udělejte dětem netradiční radost a věnujte jim originální dárek, který se dá sníst a je plný vitamínů.

Zdravý dárek pro holky i pro kluky

Za vysvědčení kytku? Proč ne? Ta ovocná je originální, nadupaná vitamíny a navíc po ní zbyde hrníček na ranní čaj nebo kakao. Máme ovocnou kytku pro holky i pro kluky. Jako dárek za vysvědčení je ovocná kytka ideální – krásně vypadá a navíc v horkých dnech dokonale osvěží.

Nebo spíš kytici s čokoládou?

Jestli vaše děti milují čokoládu (my tedy neznáme dítě, které ne :)), obdarujte je ovocnou kyticí s belgickou čokoládou. Je všeobecně známo, belgická čokoláda bývá kvalitní a tu, kterou používáme při výrobě našich dobrot má obsah kakaa 51,4%! Uvidíte, že radost bude obrovská a děti nadšené.

Pro jedničkáře sladký dárek

Bylo vysvědčení se samými jedničkami? Jestli vaše odpověď zní ano, zaslouží si děti za vysvědčení ten nejsladší dárek! A který to bude, necháme na vás. Výběr je široký a pokud si nebudete vědět rady, nebo byste chtěli jakoukoli dobrotu upravit k obrazu svému, stačí zavolat nebo napsat a domluvíme podrobnosti:


TIP:
Dárek za uplynulý školní rok, který byl dost netradiční a náročný nejen pro děti, si zaslouží i jejich učitelé. Darujte jim jako poděkování originální kytici Frutiko. Bude to ovocná, čokoládová nebo snad klobásová? 🙂

Pochlubte se nám do komentářů, jaké nadšení takový dárek, jak u dětí i učitelů,  vyvolal, budeme se na Vaše fotky těšit!

Helena
Helena
Fotografka, autorka článků blogu Frutiko

Napsat komentář